Diagnos?

 

Kolla stilen på grabbarna! Ha ha ha...Märks tydligt att dom är bröder! Se så happy man är efter lite FYS!


Det är inte klokt vad tiden den bara rusar iväg. Jag har spenderat hela min helg på Psyk, javisst. Låter så kul. Ha ha ha. Jag har jobbat kväll både fredag och lördag för att sen hoppa på dagen en skön söndag. Jag fullkomligt älskar det. Jag älskar mitt jobb och allt som har med det att göra. Jag är så lycklig som fick chansen, och äntligen som jag längtat ska ni veta får jag jobba igen. Även om jag läser samtidigt så går det bra, visst. Varit en del nu, men jag är så uppe i varv och glad över det. Var behövd ikväll med, men idag var det skola som gällde för hela slanten. Vill inte komma efter, vill ligga på samma nivå genom hela terminen. En INSU insickad idag, och denna INSU 3 i Med var faktiskt liiiite krånglig. Tyckte att VG uppgifterna var jobbigare än MVG uppgifterna. Ja, eftersom jag är en analys och reflektion person så tycker jag just det är så kul! Jag skulle nog kunna sitta och printa ner ord på ord på ord. Dock kanske inte så poppis hos lärarna.
Kidsen har jag också hunnit med i helgen, dock inte lika mycket som andra helger. Men jag har jobbat helg förr i många år och det är ju ingen skillnad nu, eller? Dom har haft en superhelg med Superpappa Patrik. Lias har varit och spelat Poker med Pappsen och Ted har varit och lekt med kusinerna och på Leklandet med Tina, Dotti, Maddzarna. Fina Tina tog med Ted dit! Som han var lycklig över detta.
Igår såg Tina till att jag blev fin i håret! I hela fyra timmar slet hon med slingor, och efter det lite mörkt i underhåret. Lilla Tina min var lyrisk, och jag blev lite nervös först. Men då hon stylade och plattade det såg det helt fantastiskt ut. Inte en enda fläck, och hon gjorde slingorna med Folie, inte hätta. All by her magic hand. Ingen annan någonsin säger jag bara som får röra mitt hår. Sist jag gick till frissan för slingor blev jag så missnöjd. Tina is the best. Sen hade vi SÅ KUL hela kvällen. Fnittrade som två 14 åringar som skolkar från skolan. Jisses så kul vi hade, och det roliga är att vi vet båda vi två varför vi skrattar, men ingen annan. Så är det att ha en bästa vän. En vän som alltid finns där. TACK fina Du för att du är så fantastiskt underbar!
Nog med adjektiven, nu ska vi vara lite presens och berätta om morötterna och dippan som väntar. Efter ett pass så suger det i magen efter något. Men jag tycker jag är mindre sugen på mat nu efter träningen, för bara 6 månader sedan vräkte jag i mig mat då jag kom hem. Nu skulle jag kunna gå och lägga mig utan föda. Men eftersom det är så gott ska jag stoppa i mig lite, bjuds det så...

 

Hur kul kan man ha? Ha ha ha..

 

 

Kommentarer
Postat av: MammaMorran

Såg din kommentar... Ja, det är det hon har!!! Trodde hon var ensam om det (inte ensam kanske men det känns väldigt ensamt) Oj, vad mkt frågor som poppade upp i mitt huvud nu och vad glad jag blev att ha ngn att ösa frågor på :-) Mailar dig imorgon! Tack & Stor kram!

2011-03-14 @ 22:41:23
URL: http://mammamorran.se
Postat av: Tina

Vi 2 <3

2011-03-14 @ 23:08:59
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/
Postat av: Fröken M

hej raring ! Det är bara bra med oss, men det är verkligen FULLT UPP !

Vi ska flytta inom kort, Viggo ska börja på dagis, jag ska börja jobba och vi ska ha 1 årskalas :) Super kul, men strsigt eftersom det blir flytt nu istället för 1 maj :)

Kram

2011-03-15 @ 09:23:23
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

jag ska köra budbil medan jag söker andra jobb ( familjeföretag )

Vi ska vara ute ur den här lägenheten 1 april, men jag vet inte när vi får nycklarna till nya lägenheten, förhoppningsvis senast 25 mars så vi har några dagar på oss...

jag har funderat mycket på present till Viggo, men jag vet inte riktigt vad en 1 åring vill ha. Jag tyckker bonde of sweden pallarna är så fina så det kanske blir en sån... kram

2011-03-15 @ 10:26:39
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0