Välkommen Mars

Välkommen intågandet av våren. Nu vill jag har ljus och värme tack. Krokusar som ploppar fram och fåglar som kvittrar. Mars månad är en lång, men underbar månad med allt som händer. Kan inte förstå att vår lille minsting fyller ett helt år denna månaden. Maken fyller hela 30 år och månaden är fylld med massa planer!
Jag hoppas på en månad med hälsa och inte ohälsa för familjen vår, vänner och släkt. Inte bara vi som haft sådan otur med ohälsa denna starten på året 2011. Finns dom som har det mycket värre i släkten, så klaga ska jag inte göra egentligen, men eftersom det är MIN blogg så ska jag bara spy av mig lite...

Tänk mars för ett år sedan...
http://seluna.blogg.se/2010/march/

Dessa jäkla muskler. Att det ska göra så fruktansvärt ont. Trots lite nackvärk genomled jag dagen igår utan smärre problem förutom en huvudvärk som hette duga. Under spinningpasset kände jag att det spände ovanligt mycket, men det var ändå så skönt att röra på sig som jag alltid tycker. Senare kväll och natt var sen ett helvete. Lite sömn på förnatten sen har jag mestadels varit vaken. Åh, vilken smärta. Jag hade så ont så jag skakade. Tårarna rann, vilken hjälplöshet. Var uppe och vankade av och an i huset, stod och tittade ut genom fönstret som en gammal dam hade gjort och som man ser dom göra. Det är då dom tänker tillbaka, jag vet inte vad jag tänkte på. Men funderade gjorde jag allt. Att vända sig med ryggskott är en hel roman, även med nackspärr som går ner i ryggen, halsen och ut i armarna som blir lite funktionshindrade. Ont i bröstet och det spänner och trycker. Less. Morgonen kom och kaffekoppen hade jag svårt att hålla i ordentligt. Hur ska nu detta gå? Kan man aldrig få ha hälsa? Jag vet att jag stressar mycket både fysiskt och mest psykiskt men nu får det vara bra. Hälsa tack! Illamåendet håller i sig, antar att man mår illa just för att man spänner sig hela tiden. Går helt enkelt inte att slappna av alls. Inte en möjlighet. Du är ständigt spänd spänd spänd. Åh, det känns lite mer rörligt nu. Eftermiddagen på VS fick ställas in, hade inte kunnat hjälpa pat med sina behov i detta tillståndet. Tråkigt är det. Hade sett fram emot att komma iväg och jobba några timmar. En liten break från Ps pluggandet och dessa utvecklingsteorier, behon, känslor, försvar. PS perspektiven och allt vad dom innebär. Läst så ögonen blöder. Ha ha ha. Vi har iallafall två goa glada barn här. Ted hemkommen från dagis och ska få leka med Sanna. Lias inte sovit än idag, men ändå pigg och glad idag! Hurra!! Snart ska Liten sova och lugnet ska lägga sig här. Jag ska jobba lite med en framtida INSU, sen ska ännu mer PS läsas. Suck, när batterierna tar slut så tar dom slut. Det har jag fått känna på dessa veckorna. Jag är bara så uppe i allt så jag tänker knapp på det. Kroppen ännu en gång som säger stopp. Den psykiska stressen påverkar muskler och säga till en med nackspärr eller vad man nu kan kalla det att sakta ner farten lite. Ändå vid gott mod och taggad för morgondagen. Nu vill jag göra provet och gå därifrån med huvudet högt! Åter till skolgöre...Studieuppgifter och allt som har med Omsorgen att göra.
Tror bestämt att jag ska åka och köpa en vårblomma imorgon att ha här hemma så man längtar och väntar ännu mer. Längtan är bra, inget är som väntans tider. Ellerhur? Åh om jag har mycket att längta efter nu! Har man väl det i minnet, i sitt bakhuvud så går man långt. "The best thing you can wear is a smile"

  


Kommentarer
Postat av: Becky - Mamma till Cassandra

Skickar en massa kramar till dig vännen så kanske det känns bättre :) <3



Mmm jag vet, så jävla dum i huvudet. Cassie hade ju inte gjort något alls, och det är fan inte så svårt att öppna truten eller knacka en lite lätt på axeln. Fattar inte varför folk ska vara så sura och vresiga (våldsamma också), det är ju mycket roligare att bemöta omvärlden med ett leende..

2011-03-01 @ 18:10:27
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: teddy

Vill också ha våren här NU!!!

2011-03-01 @ 21:03:55
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0