Fångade dagen



Vilken fin dag det blev igår!
Ted var sin sista förmiddag på "dagis". Medans han busade av sig för sista gången så fick jag glatt besök av Erica och Emilia på förmiddagen. Fick vackra väggord "Fånga dagen", en blomma och coola brillor. Vi fikade och njöt av solen. Sem var det dags att packa in allt i bilen, hämta Ted på "dagis" för sista gången. Sorgligt, men stor kille behöver skola nu. Lära sig, kunskap är makt som sagt. Han kramade om alla och skulle ha alla på kort tillsammans. Fröknarna fick blomma och Ted gick ut och plockade blommor till alla flickor på dagis. ALLA sprang efter honom och skulle ha blomma av Ted!! Min snygge pojk! Han njöt det såg jag, av all uppmärksamhet från alla brudar. Ha ha ha. Sen styrde vi kosan mot ÅHUS. Vackra ÅHUS och Åhus strand, bryggan. Vi satte oss på en Bistro då det kurrade i allas magar. Vi beställde in en förrätt som bestod av Vitlöksbröd, härliga vitlöksbröd, tzatsiki och oliver. Vi musade på det innan våra pizzor kom. Så goda pizzor där! Vi mumsade och tittade ut över havet samtidigt och tro det eller ej men barnen åt och vi fick även mat i oss. Annars brukar man få ta maten under armen för att barnen inte vill sitta stilla på en restaurang. Tjoflöjt, mätta och nöjda traskade vi ut på ÅHUS Bryggan. Så vacker. Havsdoft och havsvind. Vi fiskade lite och sen gick vi till stranden. Ted den token badade. Vi andra valde att stanna på torra land. Lias såg ut som en liten krabba med den stilen han har. Han gjorde även sin krypstil på sidan så det såg verkligen ut som en krabba. SÅÅ KUL. Han grävde i grusen och var på väg ner i vattnet x antal gånger men den lille fick stanna på land. Jag njöt av blåsten, lugnet och havsvattnet på fötterna. Vi begav oss sedan till Glassbåten och Lias kastade glass som en tok. Ha ha. En varsin Skeppsråtta fick barnen, Pappa den största glassen och mamma kaffe eftersom jag inte är en glassbrud. Efter glasskrid och mätta småfåglar så körde vi hemåt. Väl hemma dracks det kaffe såklart och sen stack jag och Ted på en liten roadtrip. Älskar att kunna ta bilen och bara köra. Vilken frihet det är! Vi körde hela 6 km till nästa by och skaffade fika och jag fick min "Trassel". Sen väl hemma igen kom lille Farfar Gunnar, Pappa och Katja. Vi avnjöt en kvällsfika innan vi gick ut och jagade gräshoppor och cyklade. Eller Ted och Pappa cyklade som tokar på gården här hemma. Sen hoppades det studsmatta. Hade det varit lite varmare hade jag och Ted utmanat dem i vattenduell. Men värmen försvann snabbt. Jag fick sol dock!!! Kvällen avslutades med Trassel såklart!
Tack för en underbar dag POJKARNA TRE!

Idag har jag hälsat på hemma hos Tessan och hennes fina görls. Härlig donna du! Ses snart igen för jag tror att vi kan bli bra vänner, även våra små! De hade så kul Ted och Thilde. Lias ville leka med Lowa men hon var snäppet tuffare än Lias och skulle hänga med de stora barnen. Lias ska nog kunna flörta in sig och tämja henne. Ha ha.
Ikväll kom mina två tokflickor varit här ikväll och firat mig, vi har skrattat som tokar och pratat om sådant som bara vi gör. Målarfärgen får vänta för nu har jag projekt på gång som ska bli klart. Jag njuter faktiskt av tystnaden nu och sitter och photoshoppar för det var väldigt längesedan jag gjorde det!


  

  





 



  

   


 

Kommentarer
Postat av: Therese

Tror ja me vi kan:) gillar dig skarpt!! O ThildA gilla Ted som bara den. Hon tyckte de var synd att inte Micke var hemma o träffa er:) ses snart!!!

2011-06-09 @ 20:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0