Join the joyride

Oooh jäss! Jag sitter och väntar på Ida och Tina mina fina! Vi ska till Göteborg och se Roxette. Tina och Simon åker med och ska göra Göteborg osäkert medans jag och Ida ska hoppa till Roxette.
Ända sedan jag var liten flicka har jag lyssnat på Roxette, som jag berättat innan för att Farmor spelade "Sparvöga" för mig. Hon berättade om Marie och att hon sjöng med Per i ett band som hette Roxette. Första skivan jag köpte "Crash Boom Bang". Jag sjöng framför spegeln med mitt hopprep till "Listen to your heart". Såg dock idag att jag bara har tre skivor orginal med dem. Lite dåligt..ha ha. Ska bli så himla kul att då förverkliga en dröm och se både Marie och Per på riktigt och få sjunga med. Musiken är nog den pop som jag tycker bäst om. Annars är jag ju en rockbrud, men ändå en allätare. Roxette är ju Roxette för farao! Jisses så laddad jag är. Patrik har snällt tankat bilen, puffat upp däcken och fyllt på diverse oljor. Så nu ska Pärlan strax susa till Götet och Slottsskogsvallen. Åh, jag är "Dressed for Sucess"!!!!

 
 

Kommentarer
Postat av: teddy

Hallå snygging.

Hoppas ni får det alldeles underbart på konserten. Hade självklart varit där om vi var hemma men det får hjelt enkelt bli en annan gång.

Per Gessle spelar vi här hemma jämnt och ständigt.

Trevlig start på veckan.



kramis ifrån oss

2011-07-24 @ 14:39:03
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0