Sista första

Igår var min sista mammalediga dag. Idag är min första dag i skolan. Jag blir lite skraj och funderar över hur fort tiden den flyger iväg från mig. Samtidigt är det så spännande med nya möjligheter och nya utmaningar, älskar utmaningar.
Pojkarna sover gott alla tre än, jag har varit uppe sedan 06:09 och då valde jag att slå upp ögonen och så även gå upp.
Kaffet är nere i strupen och håret kammat. Jag sitter och inväntar vettig tid att gå till bussen, ja jag ska åka kollektivt.
Maken ska såklart ha bilen hemma som jag haft under hela min mammaledighet, underlättar och idag har han massa han ska göra. Han ska ut till Mormor och Morfar och sen har Ted sista BVC tiden klockan 14, sista innan skolstart! SKOLSTART!!
Han ska även få sista vaccinsprutan med, och det har gjort både mig och maken nervösa. Jag undrar hur det ska gå för min lille kille. Jag ska ringa och smsa för att hålla koll.
Känns sådär att lämna Lias och börja skolan, samtidigt dom det kommer vara så nyttigt för honom att vara hemma med pappa så gör det ont i mammahjärtat. Kommer sakna den lille fisen, känner dock att mamma J behöver detta. Efter över ett år hemma så vill jag ut i arbetslivet och bli klokare.

 

I will miss you BOYS!

Kommentarer
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Blir säkert skönt att komma igång med nya rutiner - alltid bra med förändring nu som då =) Lias kommer att klara sig fint och så kommer han att vara extra gullig på kvällen när du kommer hem! =)



Vad är det förresten som du pluggar?

2011-01-11 @ 07:07:53
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Patrik

Vi kommer att sakna dig oxå hjärtat,pojkarna har väckt mig nu hahaha.Vi älskar dig så och önskar dig all lycka denna första dag i plugget :P vi ses ikväll!Många pussar från oss!

2011-01-11 @ 08:51:48
Postat av: Erica

Jag är lite avundsjuk. Tänk på att du får komma ut, vara bara du och lära dig nya och spännande saker. Pojkarna kommer ha det jättebra, det vet du. puss.

2011-01-11 @ 09:33:49
URL: http://horfiwiel.blogg.se/
Postat av: Jessica

Blir lite nyfiken, vad ska du plugga??

2011-01-11 @ 11:07:19
Postat av: fine

åh, jag hoppas att det gick JÄTTEbra med den första skoldagen hjärtat!! :D

2011-01-11 @ 17:01:44
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

det är toppen med mig! Spann ikväll och du kan tro att jag satt och tänkte på dig mest hela tiden! :D

2011-01-11 @ 21:53:36
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0