Ny start, nytt år

Då var 2011 här med buller och bång. Var verkligen igår som maken sade: HEAVENS ON FIRE!
Det blåste, och himlen var fylld med tusetals olika kulörer. Så vackert även om jag var trött som en fågel som nyss landat efter en lång färd så tyckte jag ändå att det var på sin höjd att se lite fyrverkerier. Barnen sov båda vid 12 slaget, Lias sedan 21 och Ted somnade på soffan samtidigts om sin mamma vid 23. Men jag hade ju ställt larmet för att inte missa Pommac och skål.

Idag börjar vi det nya året med lugn och ro, jag ska vila upp mig för jag har fått bihålsinflammation. Jag ger mig den diagnosen själv, sen har jag pratat med en vis kvinna med. Har ont i hela ansiktet, käkarna, kinderna och för att inte tala om huvudet. Ögonen och snoret det bildas nytt hela tiden så jag får snyta mig fast det gör ont stup i kvarten. Jag klagar inte för det kunde varit värre, jag vill bara bli frisk. Tänker mest på Bruno och hans färäldrar. En liten kille som inte har valt att ha det så dåligts om han har det. Som ligger i koma och som har föräldrar som vakar dygnet runt och har gjort nu i över 8 veckor, tro fan att jag inte gnäller för en bihålsinflammation. Vilket Hurra att inleda det nya året med, men det kommer friska tider med mina vänner. Katten ligger på bordet och stirrar på mig, jag stirrar tillbaka.
- Ska du inte komma och lägga dig och vila medans Liten sover?
Jo, grabbarna är på ett litet äventyr, Liten sover och mamma ska krypa ner i soffan och inväna årets första film, som i tradition är Ivanhoe! Mycket som tynger mitt bröst, jag vill få klara tecken och klara besked. Jag är så rädd, men samtidigt inte. Jag ska få klarsak i det hela. Nu till soffan och film.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0