Landat

 ONE. Is it getting better, or do you feel the same?
Will it make it easier on you know.
If yove got someone to blame.
You said one love, one life.

En dag med hårt plugg vill jag lova. Mina pojkar kom på lunch, fullt hus och sen var det bara jag och "Fiffi". Hade någon att prata med i köket..Tror att vi kan bli bra vänner.
Vid 16:40 var min skoldag slut, då kom min skolskjuts och vi begav oss till affären. En middag i husmanskoststil, och Lias äter det mesta som vi äter nu.Härligt att se hur han trycker in maten, vi ger han alltid först. Sen får han äta helt själv. Han upptäcker både fingrar och sin älskade sked som han trummar för full hals med.
Inte länge jag hann vara hemma, men så blir det på måndagar. Jag ligger alltid steget före, kladdade lite med musiken innan jag skulle köra så lite svett i pannan blev jag. Hatar att inte komma i mycket god tid. Jag var på plats en halvtimme innan passet skulle starta och söta Linda var närvarande, det kändes skönt. Känns tryggt. VILKET PASS. Mixen funkade i denna musikanläggningen med, hade en backup annars såklart. Men ett mixat pass, intervall blev det och två nya som provade på. Jippie! Vi var 10 stycken, och det kändes så kul att fyra veteraner kom, tre nya ansikten. Jag skulle kunna skutta av glädje. Passet blev mycket lyckat. Det kändes väldigt bra att gå därifrån, nersvettad och glad i hågen. Nu har jag landat, alla sover snart här. Bara vi vuxna kvar som ska nattas.
Skymtade två tänder till uppe på Lias idag, oj oj oj. Det bara ploppar upp tänder på den lille busen. Inte alls som Ted som fick gå tandalös ett tag med sina två små tänder nere. Så olika, men ändå så lika våra goa ungar. Ted hade jag ett mor och son prat med ikväll då jag kom hem. Känns som om vi inte helt klart uttryckt hur det ska fungera här hemma. Inte lätt att ta in kanske att pappa är hemma och mamma går i skolan. Men vi pratade och det känns bra nu. Imorgon kväll är det jag och ungarna, och gissa om jag LÄNGTAR!
Nu kallar den varma sängen och det tjocka täcket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0