Valentinhjärtan

Min VALENTINDAG blev kanske inte så romantisk som det förväntas, men vad gör väll det? Fick gulliga sms vilket gjorde mig på ett glatt humör!
Jag var min första dag på ett nytt arbete, redan 05:15 var jag uppe och skuttade. Klockan 6:38 gick jag genom dörrarna med nervösa steg, men bestämda. Detta fixar jag, alltid lite läskigt att komma helt ny och fräsch.
Lärorikt vill jag minst sagt säga att det var, hela dagen fick jag massvis med information och lärde mig hur mycket som helst.
Jag fick även visa mina "skills", vilket jag tycker är kul!
En dag som innebar många känslor och jag fick upp ögonen för mycket. Dagen gick fort och en sväng HEM för att kramas lite. Mina små fick sina alla hjärtans presenter, Ted lera och målarbok med labyrinter. Sen fick Lias en gullig bok om en anka som låter med en skallra, han och Ted blev så nöjda och Ted påpekade hela tiden att det var alla hjärtans dag. IDAG ska man vara snäll! Jag gav även allahjärtans nallar från Farmor och Farfar till barnen. Sen körde jag iväg på ett spinningpass Hjärtedagen till ära serverades det färsk frukt till mina trogna spinnare efter ett varmt pass.
Inte så mycket romantik fanns det plats för, Lias var vaken och skulle inte sova till 23:30. Sen var både mamma och pappa helt slut. Tänkt lite extra mycket på dom man tycker om men inte träffar, ibland kan det vara så...
Idag har jag suttit på föreläsning, och sen spenderat med Tina. Skolan sitter jag med nu ikväll. Första gången det har hänt, jovisst har jag läst på kvällarna innan med. Nu ska jag inte ljuga...Ted varit och busat med kusinerna även lilleman en stund, då satte jag mig med Farmors intervju. Fick ringa upp farmor två gånger och dubbelkolla om dockan Lisa hon haft. Men annars är allt check. Har dock en liten som INTE vill sova ikväll och mina krafter för dagen börjar ta slut, bensinstopp snart...Poff kommer det säga efter denna veckan känns det som. Träffade dock min lärarinna idag och hon berömde mig än en gång för en FANTASTISK INSU! Det gjorde min dag idag!

Tjocktfullt med missions to do denna veckan, men kommer kännas bra söndagkväll.



Puss på er

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! jag har en bloppis där jag säljer massvis med kläder, skor & väskor, just nu vill jag bli av med allt så fort som möjligt & därför kan ni själva komma med rimliga bud om priset inte passar, hoppas att du/ni hittar någonting nu & att det passar, annars får jag be om ursäkt för kommentaren & önska dig/er en god fortsättning

http://saale.blogg.se



OBS!! SÄLJER ÄVEN LÖSHÅR!!

2011-02-16 @ 00:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0