Med huvudet på sné

Eller hoodet som min Morfar skulle sagt. Dagen började lugnt, men slutade dessvärre lite i stress. Jag vet inte varför jag stressar upp mig hela tiden. Pulsen slår bakut och jag blir svimfärdig. Puh.
Men allt löser sig! Jag kan tro att just nu är det mycket, och kanske kroppen som varnar lite. Jag kan ibland gå in i saker tooo hard. Var inne och köpte mig ett par inneskor inför morgondagen, nervös är jag MEN TAGGAD!
Ska bli så kul att få nya erfarenheter och få hjälpa. Det är ju syftet, sen behöver man ju brödföda.
Dagen spenderades med möte tillsammans med alla andra MA:are. Trevligt att få se alla en längre stund och bekanta sig med alla. Jag blir mer och mer klar på hur föreningen går till, hur det är uppbyggt och tankesättet.
Jag ska eftersom mitt adrenalin nu lagt sig, försöka att knyta mig. Fick en bok om kärlek av min man och jag läser nog den igen. För imorgon är det ju KÄRLEKENS DAG.

 




Kommentarer
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Känner igen det där med stressen, själv blir jag också alldeles svimfärdig för adrenalinet börjar pumpa så fort genom kroppen. Hoppas i alla fall att du lyckades lugna ner dig till kvällen och fått sova gott hela natten! =)



SV: Tyvärr har jag ingen iPhone så vet inte hur man bloggar genom den =/ Bloggar heller inte via min vanliga telefon ...

2011-02-14 @ 05:54:14
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0