Klippt var det här

En intensiv men ack så intressant förmiddag, första träffen på Vård och omsorg. Älskar lektioner, tänk att man älskar att gå på en lektion nu? Skulle man gjort i gymnasiet. Men gjort är gjort, och inget jag ångrar. Det gav mig erfarenhet. Äntligen 13:00 var det dags att klippa den långa lejonmanen, det behövdes och Josse klippte av sisådär en 7-8 cm. Liksom var gång, undrar om jag slutar klippa om det bara växer och växer? Lika skönt att dra fingrarna genom håret var gång man är nyklippt. Ted och Pk blev även dom fina i håret, finast av alla blev ju Ted som fick svart kam och tre coola streck på sidan. En väldigt bestämd kille som säger precis hur han vill ha det. Precis som mor sin....
Tina var här och visade upp sin iPhone4, snart snart får jag min!! Nu längtar jag ännu mer, kommer jag kunna lägga ifrån mig den? Ha ha ha...Energin kommer sakta tillbaka, men det är tyvärr vila från allt vad pulshöjande innebär. Nya tag nästa vecka, piggare än någonsin. Lias börjar sakta men säkert att bli lite piggare med. Just nu ikväll så känner jag hur trött kroppen är. Bra på vissa vis för då slappnar jag verkligen av med..
Liten sover och har ikväll smaskat upp hela sin välling, nu får han ju lite luft den stackaren. Halv 8 hos mig väntar och jag antar att denna stolta mamman somnar gott under täcket och hoppas på många trevliga drömmar inatt med...tack.

  


 

- Åh kolla mammas fuskskivesamling. Hmpf, men jag vet dock att om jag öppnar andra lådan blir hon bara så kinkig. Alla hennes skivor som hon håller så varmt om hjärtat. Dessa får jag iallafall smaka lite på. Helt från ingenstans kom sen en vacker Tina, hon plockade upp mig och jag blev förtrollad av hennes skönhet och värme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0