I got the job!!!!

JA!!!! Med darriga ben, skakiga händer och ett hjärta som slog snabbt gick jag in på AVD. Blev så väl bemött direkt! Första intrycket var helt fantastiskt. Vilket team där jobbar, kände atmosfären direkt! Maria presenterade mig för några och jag själv gick fram och skakade hand med alla jag såg. I want to get to know you guys!
Första anblicken toppen! Fick komma in och prata, hon tog fram mitt CV som hon printat ut och lagt i en vacker plastmapp. Hihi. Jag hade med massa att visa jag med! Vi pratade om hur det går till mm, jag visade upp arbetsgivarintyg och betyg. Vi pratade ännu mer, hände lite och nyfiken som jag är sprang även jag ut. Jag vill ju hjälpa! Detta vill jag göra, kände direkt med hjälp av min magkänsla. Har inte varit så säker på länge. Nu är jag det! Vi pratade ännu mer, sen fick jag titta runt. Spännande! Fick se massa, höra massa och frågade en massa.
I GOT THE JOB MY FRIENDS! Jag fick det!!!!! Jag startar med en "komma in i det tur" på alla hjärtans dag, sen har jag några dagar till för att komma in och "känna på". Jag kunde inte låta bli att le hela tiden då vi gick runt. Mot alla jag mötte. Åh vad jag ville detta, när jag gick därifrån kändes det så rätt. SÅ RÄTT. Jag vill ju hjälpa!
Jag skuttade lite då jag tror att ingen såg...Sen ett glädjeryck! HOPP!!!!
Ringde direkt min Farmor och Farfar, får jag komma på kaffe. Ville berätta för dom först!
Farmor och Farfar stod på balkongen då jag kom! Dom väntade spänt på att jag skulle säga något. Jag tjöt ut:
- JAG HAR PRECIS FÅTT JOBB!!
Åh farmor hon blev så lycklig och farfar stod med hakan nere vid fötterna.
Blev omfamnad och ompysslad då jag kom upp. Gudrun och Åke kom på lunch, sen tog jag en dag med mina finaste. PÅ flera år har jag inte träffat min farmor och farfar helt allena. Farmor berättade att hon tyckte det var så mysigt att jag kom. Farfar likaså! Vi gick ner en sväng på stan, uträttade lite ärenden. Hälsade på Tina gjorde vi, alla tre ville se hur hon jobbade! Farmor sade när vi gick därifrån att hon tyckte det var så skönt att hon var hemma. Farfar nickade instämmande och sade att han aldrig tyckte om att hon var så långt borta! 
- Det finns så mycket "fylen"....

 Jag visade skolan och vårt "klassrum". Så kul när någon blir stolt över ens prestationer. Vi kom hem och pratade ännu mer, kokade kaffe och tiden sprang iväg. Jag berättade att jag kanske får sova där någon gång då det är helt och det är smidigare så att sova i stan. Farmor ville nog skutta av lycka! Farfar berättade att han kommer att möta upp mig på jobbet och följa mig genom stan, om jag ska sova där eller inte. Han vill inte att jag går ensam genom stan vid nattetid. Vi pratade om att dom bara behöver en 2rok, då protesterade farfar högt.
- Kan vi ju inte om Johanna ska komma och bo hos oss!!!
Ha ha ha, jag skrattade och insåg nu att dom är ganska så stolta över sin lilla flicka som nu är vuxen.
UNDERBART ATT FÅ EN DAG MED ER MINA GULDKLIMPAR!


 

Teds konstverk för dagen! En avbild av mamma!



Små små fötter idag.

 

Close.

 




Kommentarer
Postat av: Patrik

Du betyder så mycket för dom hjärtat och dom för dig, är VÄLDIGT glad för din skull!!!Många grattis pussar & kramar från oss pöjkar!!!Vi älskar dig!!!

2011-02-04 @ 19:37:49
Postat av: ida larsson

åhhhh GRATTIS!! fasiken va skoj att du fått jobb. Du passar verkligen med o jobba med folk o att hjälpa! lite nyfiken är jag allt på var det är du ska jobba?

kram på dig

2011-02-04 @ 19:47:49
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: teddy

OHHHH GRATTIS VÄNNEN.

Vad blev det för jobb om man får fråga?

Kan riktigt känna din glädje genom datorskärmen här!

Och vilka underbara ord du skriver om din farmor och farfar. Jag har också en speciellt relation till min farmor.

Kram på er och trevlig fredag

2011-02-04 @ 20:20:55
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Becky

Grattis snygging! Tänkte på dig idag och både jag och Cassie höll tummarna medans vi städade och donade här hemma :D

Härligt för dig!



Kram

2011-02-04 @ 22:22:48
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Christian

GRATTIS VÄNNEN :D SA JU ATT DU SKULLE FÅ JOBBET ;) all ljus o kärlek till dig/er mina vänner :) kramisar

2011-02-05 @ 01:49:59
Postat av: Fine

Yes yes yes, det här är så BRAAAAA!! Grattis min älskade vän, som jag unnar dig denna lycka och energi. Blir så himla stolt och glad för din skull, du ger sådan värme och inspiration till alla omkring!! Puss! <3

2011-02-05 @ 06:23:48
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0