Fullt ös halvt medvetslös

Har jag nu stavat rätt? Idag har mina introduktionstimmar från 13-21 gått i rasande fart! Jag har knappt hunnit blinka, och när jag väl kommer hem så nanar båda små. Åh, får inte träffa dom förrän sent imorgon kväll och jag antar att det bli lite tufft. Precis som då jag började jobba då Ted var 9 månader. Längtan är oändlig efter mina små underverk! Samtidigt som jag får utlopp för all energi jag har, den behöver jag göra av med annars bli jag tokig på riktigt. Men energi har jag gjort av med idag så det heter duga. Jättekul och mest av allt, fantastiska kollegor. Ni är superfina! Jag har nu efter ett ägg, en catchup status från maken och en dusch landat och ska snart hoppa in bingen, vilket alltid är svårt då man jobbat kväll.
Men visst är det fantastiskt kul att ha fullt ös i några dagar!
Nu fattas bara lite T med....
Tur att jag har den glöden jag har, annars hade jag nog somnat ståendes...
Kärleken är hjärtats viskningar och rop....

 

Kommentarer
Postat av: fine

åhhh... heeej min fina vän. vet du, jag tror jag ser ut som en stoppad korv. Undrar om det inte läcker lite från öronen? :S



Tenta i anatomi imorrn. Muskler, ursprung, fästen funktioner. Alla dessa bendelar1 Herreguuuud. Och du har nytt jobb! Och hunnit vara förkyld och skaffa iPhone (förlåt att jag inte svarat. skäms!)



Tänkt på dig har jag hunnit med, det lovar jag! PUSS min sköna böna.

2011-02-17 @ 20:44:06
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Tina

T kommer förhoppningsvis tillbaka snart.. Bara för jävligt att det finns människor som.. USCH!!!

2011-02-18 @ 23:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0