Du är fin

Söndag i all bemärkelse. Söndagar är tid för återhämtning och jag funderar alltid över veckan som gått. Idag innehöll den största delen av skoljobb för min del, kände för det och tiden fanns. Blev lite av varje, ringde till och med 1177 för att få svar, men där blev jag ganska så kraftigt ratad. Ha ha, ja frågan är fri likaså svaret så jag önskade henne en fortsatt bra söndag Sur Haggan. Ha ha ha. Kalas för Morfar och Mormor (Patriks) idag! Lias och Ted har busat med kusinerna! Lias dock lite melankolisk idag med. Trött och grinig. Piffade upp min lille kille med Teds kavaj. Inte populärt det heller... Kanske mamma som smittar av lite? Inte grinig men trött trött trött. Tror att jag behöver mer fysisk träning, varit lite sisådär med det nu då tiden har varit mycket knapp med två nya jobb, skola och allt annat vad vardagen innebär. Men nu är det ju bar mark så intervallpassen ska komma åter liksom kosten ska skärpas till ordentligt igen.
Ted är som jag sagt innan helt otrolig med sin lillebror.
- Är jag snäll mot honom är han snäll mot mig!
Vilken unge! Är det min lille pojke det? Ja det är det och jag är stolt som en lejonmor till ungen som fällt sin första antilop. Pass på! Ha ha ha. Du ger mig kraft! Solsidan är slut för denna veckan. Det vankas film, om jag orkar hålla mina gröna öppna....

  

 

 

Denna underbara kloka unge. Han pratar mycket, och gärna precis som sin mor och förvånar mig så ofta med sina kommentarer. Han funderar över mycket... ibland är det svårt att ge svar. Han är helt fantastisk denna Lille Ted. Han tycker att mamma är Rapunzel, åh mammahjärtat smälter. Ha ha ha ha!

Finns många FINA där ute. Fina som få, dessa Fina är svåra att få tag på. Dessa fina ska man vårda. Fast det ibland kan vara svårt utan att såra. Denna unge är fin utan krav, han ger och han tar. Men mest av allt utan att han vet, så slutar han aldrig aldrig att ge.
 

Kommentarer
Postat av: FruSofie

Vad fint du skriver om din son <3



Ang tårtorna så gjorde jag allting dagen innan faktiskt och sedan så monterade jag ihop dem samma dag som kalaset.

Degen till locket var väldigt hårt efter att ha varit i kylskåpet så det kan du nog ta ut ett bra tag innan så det mjukas upp ordentligt!

Jag fick be M kavla ut vår eftersom han är starkare haha.

Fråga om det är något mer du kommer på!

Kram

2011-02-27 @ 23:11:53
URL: http://frusofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0