Valp

Helg, lördag och en tidig morgon för hela familjen då jag behövde komma in till jobbet. Barnen så otroligt duktiga och Lias snackade i baksätet. En dag på jobbet med fina medarbetare. Ja, att älska sitt jobb är en gåva.
Man är lite bortskämd.
Efter jobb hade jag lite ärenden inför kommande 75-års kalas. Hon ska minsann firas lilla farmor. Hoppas att hon kommer tycka om det. Vilken fest vi ska ha för henne! Eller, mer än hon anar hoppas jag.
När vi väl var hemma var jag tvungen att ta tag i den lite mindre roliga städningen av ovanvåningen. Maken städade vår oroligt stökiga bil. Sen tog vi en cykeltur ner till byn för att införskaffa kvällens förtäring:
Babyspenat med tortillas, persilja, dill och philadelphia. Lite senare ikväll ska vi avnjuta goda ostar och dinkel samt salta kex. Till detta en "stänkare" som vi komponerar själva efter smak och tycke. Lias har fått ett bad, ett smarrigt päron och fem gottisbitar. Men han var så trött, så trött så han orkade inte hålla sig vaken till kvällens gott. Han ville verkligen upp och sova, men är man uppe klockan 5:45 så får man vara trött. Somnade direkt i sin goa säng. Jag har spikat upp lite tavlor, duschat och nu håller vi på med maten. Ted kollar "Hitta Nemo" och strax ska vi smaska! Lördagar när de är som bäst avnjutes hemma, borta bra men hemma bäst.



  

Bilder från Tinas 25-årsfest.


Kommentarer
Postat av: Frippan - Pyssel&Sånt

Va kul med 75-årskalas å att du har örhängena fixade ;) Tack för dina söta ord om mitt pärlrum.. dom värmer. Ja, jag har webshop med mina pärlor och lite smycken. www.parlverkstan.se

kramkram

2011-08-25 @ 21:08:27
URL: http://frippan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0