Night to remember

 Från Djupet av mitt hjärta vill jag tacka er för denna sommaren. Ser fram emot att få fortsätta jobba med er alla undersköna Skötare och Sjuksköterskor!


Att vi nu spenderat en hel sommar tillsammans säger en hel del. Att vi nu tillsammans löst problem, stöttat patienter och funnits där. Tillsammans med alla våra olika fantastiska egenskaper har vi bildat ett otroligt bra team. Med pepp och stöttning från ordinarie personal har vi vuxit och även peppat varandra. Vi har nog alla lärt oss väldigt mycket. Det är så kul för vi är så olika men ändå så lika. Vi har kommit fram till det att man måste nog vara
lite speciell för att jobba på en Psykiatrisk avdelning.
Vi hade en dag tillsammans på jobbet en del av skaran. Men kul hade vi och jag fick både kort, blommor och teckningar eftersom jag hostat upp att det var sista dagen på mitt vikariat. Nu återgår jags om timanställd. Kändes så sorgligt, men samtidigt kul för nu är det snart dags för ännu ett ryck med skolan. Vill att alla jobbar kvar, att vi kan fortsätta att jobba tillsammans så bra som vi gjort denna sommaren.
Kvällen spenderades inte i skogen som det var bestämt med inrådan från mig då. Kvällen blev hemma hos Ssk Kim i hans fina hus. Det var verkligen jättemysigt och ett gammalt fint hus med bevarade trägolv, gamla burspråk och dörrar. Knak i trappan och en Katt som hette Uno som jag såklart pratade lite med. Uno var väldigt sällskapssjuk. Vi satt och pratade lite allmänt innan Kim tände på grillen på sitt vis. Nu skulle det grillas och himlen öppnade sig. Det började nu ösregna men med gott mod stod Andreas och Kim kvar, med sällskap av ett randigt paraply. Vi andra som inte ville bli blöta tittade från fönstret. Det avnjöts en god grillmiddag i goda vänners sällskap. Min lilla bordsdam Ida hade sallad med sig och jag stod för grillspetten till min lilla spätta. Vi skummade iväg ganska så bra i våra diskussioner. Kvällen var så rolig med både pilbågsskytte och andra roliga lekar. Ida hade med marshaller och honungsburkar som hon tände värmeljus i. Så fint och stämningen var på topp. Det dansades och både Marcus och Calle var några sjujävliga dansare. Oj oj oj som de kunde föra på dansgolvet och jag ska erkänna att jag hade mer än gärna gått ut och dansat den natten. När man väl kommer igång så kan man dansa natten lång. Goda öl och lite snask. En kväll att minnas, en kväll att göra om snart igen!!
Så glad att jag har er!

  
  
  

Det som händer på R...gatan stannar på R..gatan...

   

 

 

   
   

Kommentarer
Postat av: Ida

En underbar kväll! Åh vi måste göra om det snart! Jag älskar er!

2011-08-06 @ 20:52:12
URL: http://Idamalmstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0