Uppenbart

Goddag! Måndag och nya planeringar ska göras. Veckan kommer bestå av skola, jobb och klassfest! Det är det stora hela, spinningpass och det blir två denna veckan som jag ska instruera. En natts jobb imorgon och även dag, spännande att prova på natt. Vet dock att jag inte är nattuggla. Närträff i Medicin och då samlar man på sig mycket info, denna gånger kommer jag vara mer alert och med. Klassfest på Harrys på fredag, träffa alla från högstadiet. 10 ÅR SEDAN vi slutade nian. Oj, redan? Ska bli kul att träffa den lilla skaran som anmält sig och få dansa på dansgolvet! Inte fel, var några år sedan jag gjorde det. Jag har suttit med Menk.fördjupningsuppgift och Psykologi INSU hela förmiddagen och börjar nu på Med. Modul 5. Det intressanta kapitlet om "Olycksfall" vilket jag tentade av lite i lördags på mitt arb.miljö prov. Känner att jag har stenkoll...
Nu ska jag dra näsan ner i boken en stund till. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Känns som om även jag kvittrar och är glad idag. Även om jag känner mig lite sleten, men efter passet ikväll är jag nog mindre sleten och fått utlopp för min energi och mina endorfiner ska triggas och utsöndras ännu mer än vad dom redan gjort idag. Känns tungt med bara denna terminen kvar, kommer nog kännas tungt ett tag. Men ett val jag står fast vid. I med och motgång. En varböld behöver få ut varet, liksom känslor. Man kan inte lägga locket på och glömma bort varet/känslorna. Det måste ut, hur det än går. Ellerhur? Jag ser även att jag kommer hinna få min kavaj denna veckan. Ja, jag gjorde något som jag inte gjort på år. Jag har beställt via nätet, kläder då. Jag har varit så pissed för att kavajen inte finns i butik. Så nu är den beställd, tillsammans med lite annat smått och gott. Klänningar och nya bikinsar. Även det välbehövt! Nu adjö för denna gången mina reflektioner och hejsan boken.
 Välkommen VÅREN!

 

Kommentarer
Postat av: Tova

Oj vad spännande med klassåterträff, ja visst är det galet hur fort tiden går :o) för mig är det 8 år sen i år man slutade 9:an... heltr otroligt... och samtidigt är det häftigt hur mycket man faktiskt hunnit med sedan dess ;)

KRam

2011-04-04 @ 14:14:07
URL: http://trasslet.se
Postat av: EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Vad kul med klassfest! För mig är det 8 år sedan jag gick ut högstadiet så blir väl så småningom liknande fest för min del kanske - 2 år går ju rätt snabbt så =P



Strongt av dig att hålla fast vid ditt beslut även om det tar emot ibland. Ofta är det ju inte den lätta vägen som är den rätta och när man verkligen kämpar för något man vill så brukar belöningen sedan bli ännu större! Tänk bara när allt är klart vad stolt du får vara och hur bra det kommer att kännas! Så kör på bara och låt det vara jobbigt ibland, för så är det ju med allt och ha inte bråttom, låt det ta den tid det tar - du hinner och du blir nog klar ska du se! =)

2011-04-04 @ 16:09:27
URL: http://evelinaknipstrom.com/
Postat av: teddy

Ohh klassfest måste klart vara värt att gå på.

Träffa alla andra som nu växt upp.

Bra tjejen att du står fast vid dina beslut.

Det är starkt fastän det kan ta emot.

Trevlig tisdag önskar vi er.

kream kram kram

2011-04-05 @ 09:30:14
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej hej!



Vad kul det lät med Harrys! Jag har inte varit ute på länge! Känns som att det är dags att dra ihop nåt kul snart! :)

Hoppas klassfesten blir lyckad!



Vi hade jättemysigt på vår grillutflykt! Det är så fint i Vedema! Har ni varit där?



Med barnen är det bara bra - äntligen! Men jag har varit lite krasslig några dagar, men det går åt rätt håll nu känner jag! Skönt!!

Hoppas det är fint med er!!



Kram kram

2011-04-05 @ 17:17:33
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: Tina

10 år sen.. Vad tiden går snabbt! Tänk att vi varit bästisar i 12 år Johanna.. Det är helt galet haha! Vi gångar det med 6, så 12år*6! =)

2011-04-06 @ 13:05:00
URL: http://livinglovinlaughing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0