Kan man ha roligare

En söndag och endast jag och Ted vakna här hemma. Det är soffmys som gäller i fulla drag! Sovit som en Sessa inatt, somnade på soffan till en film och vaknade lite småförvånad på samma ställe. Ha ha ha. En timme på stationen igår kändes väldigt kymigt, men det gick. Idag behöver jag endast vänta i en halvtimme ju.
Var så kul att komma och jobba igår, trivs så bra med alla kollegor och själva jobbet. Kvällen ska jag med spendera på Psyk och förmiddagen är kidsen som gäller. Jag tror minsann att jag ska krypa ner intill Ted nu och mysa, hörde att han saknat sin mamma igår...Gullet!
April går och redan den 3 april idag, våren kommer sakta men säkert till oss. Förra veckan såg jag Canadagässen på himlen. Då är våren på G. Har jag lärt mig av en vis kvinna en gång i tiden. Det är disigt ute än, men jag tro att solen tittar fram snart snart! Söndag är söndag och med allt vad det innebär som jag tror att jag sagt innan. Återhämtning och ny energi ska hämtas, nya scheman ska skrivas för veckan och ny planering ska göras. Spara på tid ska man och hinna med allt. Jag tror att det lugnat ner sig lite nu och det känns så skönt. Jag är fortfarande instruktör denna terminen med i Osby, men inte nästa. Jag måste göra det som kroppen vill, kroppen visar när den inte orkar. Jag ser det inte som ett nederlag, utan som ett sätt att lära sig. Kommer fortsätta vara instruktör i M. Bilkörningen är inte alls lika lång och tiden är inte alls lika mycket. Jag sparar tid i min burk då...Tycker det är trist då jag fäst mig vid Lina och Rickard väldigt mycket. Jag blir inspirerad av båda, och de är båda fantastiska. Jag måste dock göra det som känns rätt i magen. Snart ska jag ju gå ännu en kurs för Henrik Bramsved. Det ser jag fram emot, att lära mig ännu mer!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0