Godmorgon Ny vecka

Måndag morgon och måndagar betyder inte längre ångest. Förr så hade jag sådan ångest över måndagar. Söndagskvällarna var hemska. Men inte sedan jag träffade min Make. Den enda dagen i veckan jag inte supergillar är tisdagar....

Natten var lugn, Lias sov lite oroligt då vi gick och lade oss. Men sov gott till 5:30! Ny blöja och välling sen somnade han om gott intill sin mamma. Jag fick glatt traska upp, men det gjorde jag så gärna för idag är Sanna här! Underbara lilla tösen! Vis som ingen annan är hon.
Jag berättade för Sanna att idag fyller vår Älskade Izor 9 år!
Då sade Sanna:
- Oj så gammal han är! Han går runt och plingar på dörren nu till alla sina kattkompisar, sen kommer alla hit på kalas! Då blir du chockad Johanna!!!
Underbara goa unge. Jag har bäddat ner henne under en filt och med en kudde såklart! Mina pojkar sover gott än...
Kaffe till J och Juice till Sanna!



 

Grattis vår fina Kisemise Izor Merlin Kullberg som idag fyller 9 år! Idag ska han få något gott att äta. Han är ute och jagar möss för tillfället. Izor har varit innekatt, liksom LuNa sedan i somras. Han hade kissat på mina sandaler, och efter att jag skällt på honom och bölat så fick både han och LuNa gå ut. Han har gjort så ibland och det kan ju vara för att han just ville ut. För det har inte hänt sedan han fick börja vara ute. Varit så svårt att släppa ut dom. Hade en katt innan Izor, Spendrup och han försvann. Mitt hjärta skulle krossas om dom försvann liksom Spendrup. Men jag kan inte vara så ego och hålla fast dom. Så nu är dom ute lite var dag. Dom jagar möss (tro mig vi har fått presenter utanför dörren) och busar i skogen. Dom älskar det. Glad katt, glad matte. Älskade katt som kryper upp hos mig då jag är ledsen. Som alltid kommer när man kallar och som alltid finns där. Grattis vårt älskade Lurv!!!




Kommentarer
Postat av: Fröken M

det är tokmörkt, men mysigt på morgonen... och dessutom får mörkret mig att tänka på jul... Gissa om jag längtar :) Kram

2010-09-27 @ 08:25:19
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag håller med om att tisdagar känns rätt meningslösa... Hade också söndagsångest förr men de senaste åren har jag gillat söndagar :)

2010-09-27 @ 10:24:31
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Under nätan hela skoltiden hade jag söndagsångest. När måndagen väl hade börjat så släppte det lite grann och sen alltmer för varje veckodag. Fina bilder du visar=) Ha en bra MÅNDAG!

2010-09-27 @ 13:04:14
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0