Råttfällan

jag vet inte hur många gånger jag och Ted spelat det idag, han vinner varje gång med den lille räven. Kan inte fatta detta alls. Jag är ju en van spelare! Kul är det med! Jag och mina två småpojkar hade en mysig eftermiddag, bara vi tre. Lias var så trött hela tiden och vi roade honom så gott det gick. Katten Izor är väldigt spännande när man är liten Lias. Så roligt för Izor lade sig intill Lias på filten. Han lät Lias känna och dra och spann bara. Vilken katt! Lias sov länge i eftermiddag, inte sovit så länge sedan han var bebis. Hela TRE timmar. Jag och Ted gjorde GI bullar och GI Pippi Sockerkaka (eget hittepå). Ringlade lite honung över sockerkakan innan den fick en skjuts in i ugnen. Så gott det blev, Ted har redan slukat halva. Maken och Svärfar har snickrat hela kvällen. Nu börjar det ta fart, elektriker kommer på tisdag så nu känns det som om det händer något igen. Trött som sagt på att dela dusch med spindeln. Urk. Jag roade Lias samtidigt som jag bakade, under tiden drog jag slingor ur hätta med. Oj, vet inte var all energi kom från. Nu är håret lite finare än innan. Hellre lite slingor än helt blond som det blev sist jag inte orkade dra slingor ur hätta, vi vet ju alla hur det slutade. Ted ska nana nu och jag antar att jag ska slösurfa vidare. Imorgon är en viktigt dag!

ÄLSKAR ER MINA UNDERBARA GOA UNGAR!!! YOU make your mama so very happy!





 



Visst är bilden underbar?!Den speglar en helt vanlig dag med mycket kärlek för mig.

Kommentarer
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo] ~ Vinn löshå&trätåg

Tack snälla du :)



juag är lika ljus som dej egentligen men lägger i en mellanblond oning i helhåret melan varven. Den ska lägga i torrt hår men jag bukar kasta i den lirt fort i duschen och är inte så noga när jag ha i den så det blir lite skiftningar.



Brukar iaf köpa den på Kicks, 55 kr. En liten blå förpackning Viva Color, toningsmousse :) Superbra!



Själv ska jag nog färga mitt hår mörkt imon... :S

2010-10-14 @ 09:46:14
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo] ~ Vinn löshå&trätåg

Varsego :)



ja ellerjag fundear på att färgdet mörkrött hnu, l,åju ivilket fall pigmentera det först. Så lägger ja i en brun sen när håret börjar bli mättar :)

2010-10-14 @ 10:06:26
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Janni

Lilleplutten blir verkligen bara mer och mer lik sin storebror. Sötaste grabbarna!!!



Är det bra med er annars?

KRAM mig och Lilly

2010-10-19 @ 21:34:45
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0