nervöst/taggad

är det allt. är jag till MAX.

 Efter denna dagen ska det minsann bli väldigt skönt att komma hemifrån och vara J för en stund. Som jag toklängtat efter denna dagen. (ja sitter mest och väääntar nu) Mest efter att få träffa nytt spännande spinningfolk, och självklart för att få se hur "dom gör". Vad har dom för förfrågan av pass och tempot på passen, musiken, lokalen, cyklarna....and so on. Jag har minsann knåpat ganska så klart på mitt PASS. Gjort en del pass innan, men detta ska verkligen få användas väl. Jag har valt låtar med omsorg, hoppas att det passar alla smaker av musiköron. I love it iallafall. Blandad kompott!

Som sagt spinninginstruktör i will be this weekend, today intervju, och hoppas på ett instruktörsjobb. Jag håller båda mina tummar för att dom ska tycka om mig. Jag har energi till tusen idag som jag måste få smitta av med och ge järnet. 
Ser fram emot helgen och allt jag ska lära mig! En hel helg proppfull med SPINNING, kan inte bli bättre!

 

Inte konstigt att jag fick CYKLA på min möhippa ;) Jag som inte skäms för något trampade på genom trafiken, drickapaus och posade glatt. Nästa etapp kan vi ta en annan gång....löpning.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Mysig blogg du har!! =)

2010-11-02 @ 18:58:12
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Tina

Johanna jag saknar dej så mycket.. Langtar efter dej!!!

<3

2010-11-08 @ 00:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0