Skogspromenad

Idag har Ted legat i feber, mindre kul och vi hade en ganska så tuff natt. Ted drömde mardrömmar och skrek i sitt sovrum. Sparkades och grät och grät. Han var helt förtvivlad. Vi tog in honom till oss och två barn i sängen gav inte sömn alls. När Patrik kört till jobbet så låg han och vispade med armar och ben mot Liten Lias. '
Lika bra att gå upp för så kunde vi inte ha det...ha ha.

Dagen var innedag fram tills Patrik kom hem. Jag har inte hunnit med mycket städ här hemma, men fixat med kalas och doptårtor. Nu är det bestämt hur dom ska se ut med...Gjort pannkakor till Ted på beställning, men någon direkt matlust hade inte min kille alls, jag gjorde egna crepes till mig själv, samt en stor sallad.

När Patrik kom hem så körde jag och Liten Lias (som varit vaken sedan 14) till Hästhult och sen gick vi Hårsjön runt med familjen. Mysigt, Lias var i BABYBJÖRNEN och då somnade han gott intill sin mamma. Mysigt!
En underbar promenad, så skönt att få komma ut när man varit inne en hel dag.

Väl hemma efter en lång skogspromenad så beställde jag dopinbjudingarna!

Nu ska jag prova att lägga Lias i vaggan...vi får väll se hur länge han vill ligga i den. Han har ju bara "provat" den änsålänge, men dags att börja använda den nu...innan Liten rör på sig för mycket!

Provning av vagga! Lias 2 veckor och 2 dagar.
Här ser man även nu tydligt att hans huvud var stort och svullet. Skönt att det ligger på normalkurvan nu!
Det vackra bäddsetet fick Lias av Fina Rebecka! Ikväll ska det provas på rikigt!
Kanske något anländer i din låda snart med?

Kommentarer
Postat av: Becky

Åh vad det såg mysigt ut. Just nu hade det varit skönt med en egen vagga kan jag säga :) Lilla damen har bestämt hållt mig vaken sen halv 6 och eftersom vi ska köra till kristianstad nu i förmiddag så känns det inte så aktuellt med att lägga sig igen :P



Hoppas han kommer gilla vaggan :) Och de fina sängkläderna :D Haha. Undrar vad som kommer i min låda då ;) Kram <3

2010-05-07 @ 09:35:51
URL: http://smuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0