Rivningen har startat

Ja, nu har vi äntligen börjat på ordentligt med att riva badrum. Ska bli så skönt med ett nytt fräscht badrum! För att inte tala om BADKAR!
 
Igår blev det mycket gjort fast mindre än planerat, kan inte hjälpa att jag är tidsoptimist. Men rivning börjades och storstäd lie här och där. Flytta ut allt ur alla skåp och lådot, möblera om bland smink och diverse hårprylar.
Sen hann jag med ett spinningpass, dessa envisa kilon. Har 8 envisa dumma kilon kvar!! Plus ett sommarkilo till bröllopsvikten. Suck. Men skam den som ger sig!! Tror att liiiite av detta sitter i mina Dolly Boobs....


Fredagsmys bröder emellan....


Idag sov vi alldeles för länge, efter amning av Liten så somnade jag och Patrik om. Han i soffan med Liten och jag i fotöljen....Sov till 10:30....oj oj. In till stan med Tina och fixade lite saker snabbt och lätt. Sen amning och blöjbyte hemma hos Lillan. Liten hade bajsat som aldrig förr! Efter kaffe så körde jag och mina POJKAR på KALAS.
Milia fyller ju 1 år idag! Älskade lilla Snuttan! Hon fick äta tårtan själv och fick ett fint halsband av oss. Ett likadant som jag har med min månsten i...Som hon älskar! Hon blev glad! Bellan och Dea blev med firade.
Ted stannade och lekte och vi tog det sista i badrummet. Nu är all badrumsinredning borta. Nästa steg är att stänga av vattnet och börja riva ut wc bland annat....Oj oj. Patrik körde för att lämna skåp och hämta Ted, Liten sov så jag storstädade källaren och Patriks garderob. Vilken DH jag är!


Tant Hanna ÄLSKAR SIN LILLA MILAN!
Liten sover än, vi ska ha lördagsmys här hemma!!

Kommentarer
Postat av: NINNIE

roligt det måste vara att riva!! :):) Alltid drömt om att slänga en slugga emot en vägg, eller nåt:) haha

2010-05-30 @ 00:25:06
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0