inte utan min mamma

nej nej, går inte att lägga ner Lias alls idag...har han på armen nu med...ha ha ha.
Underbara svärfar som Ted fick vara hos idag efter 15, Ted ville så gärna dit och eftersom jag bara ammar och ammar så tyckte jag med synd om min lille kille. Så han fick åka till Farfar sin! Väl hemma så skrek Lias, ville inte sova nu heller. Han har sovit 30 minuter som längst sedan 4:30 i morse!! Då hos mig!

Ted har varit så duktig idag! Jag blir så stolt över min gosse! Lias skrek då vi skulle äta, eftersom jag var tvungen att lägga ner honom.

- Åh, nu ska han ha mat igen Ted...mamma får ge Lias mat sen igen.
-Men gå du och ge Lillebror mat mamma!
- Nej, nu får lillebror vänta. Jag väntar tills du har ätit klart i lugn och ro...
- Men det är ingen fara mamma....


VILKEN UNGE VA!?

Så nu var det vagnen som gällde, visst somnade han gott. Jag fick min motion för dagen för nu så jäklar! Vi fräste med vår fina Emmaljunga sport classic....MEN så fort vagnen stannade så. Inget kaffe i solen för mamman alls...Väl inne så pratade vi länge. Han låg på rygg och blev sååå nöjd, sen började han PRATA! Prata prata prata! Vilka ljud och FÖRSTA LEENDET MOT SIN MAMMA FICK JAG PÅ FILM!! Vad underbart det var! Åh mitt hjärta det slog volter!

Han har sovit i 30 minuter nu i min famn, vågar man lägga ner busen? Eller nu kanske han är så trött så han sover gott länge. Ted fick vara hos Farmor och Farfar ikväll och Patrik tränar. Hade tyckt så synd om Ted annars. Lite mer komplicerat med två barn, kan ju inte låta han sitta och glo in i tvn en hel dag heller!!

Nu ska jag göra mitt bästa och försöka lägga ner min lille knorris....



NEWBORN KNORRIS MIN

Kommentarer
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

Nä det blev the mentalist tac vare sambon.. Misade jag nått? :P

2010-05-04 @ 22:02:57
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0