Inför ett HOLABALO!

Vilken fixardag vi haft! Upp och Lias varit vaken endast tidigt tidigt i morse, klockan var ju tio när vi vaknade sen! Oj, men skönt att han är duktig på att sova om nätterna, det underlättar eftersom han är ganska så mycket vaken nu om dagar emellanåt. Fast att han är superförkyld nu som alla andra i familjen....tyvärr...

Ted fick vara med Morfar och Katja och vi tog med Liten in till stan, handla presenter till vår Gosse som fyller EN HEL HAND på måndag! Blev en tur in på HM med och något nytt till både mamma och pappa inför kalaset, även presenter till Ted här. Efter en tur på stan så var Liten Lias sugen på mat och en ny blöja, det fixade vi på MAXI medans vi tog en snabblunch. Sen handlade vi loss, oj vad det blri mycket inför kalas. Det ser inte så mycket ut på listan, men skenet bedrar. Lias ville INTE ligga i vagnen så vi fick turas om att bära Liten. Tog ju vagnen med för han älskar den, men han ville hellre vara uppe och handla med oss. Efter att vi packat på oss all mat och dryck så begav vi oss hemåt och en amning i lugn och ro. Åh vad skönt det är att amma hemma i lugn och ro. Man blir så mycket mer avslappnad! Mys med Liten och lite telefon och annat fix innan jag skalade potatis och sen körde jag till ett pass Spinning. Idag hängde både Katja och Piff med! Kul som attans! Härligt att få göra av med lite adrenalin och få upp pulsen lite! Nöjd och belåten var det middag hemma sen och en skön dusch. JOY!

Liten sov en liten stund och jag har nu piffat till det och ordnat med dukar, ljus och annat fint inför morgondagen. Patrik har stekt all kyckling och bacon till salladen. Busat lite med Ted ute och bakat chokladbollar! Så han har med baken full. DOPINBJUDNINGARNA är klara och ska delas ut till släkten imorgon. Hu, jaha...nu sover Ted och Lias. Lias kanske sover hela natten det återstår att se! Kvar har vi nu tvätt som ska hängas upp, diskmaskin som ska tömmas och tzatsiki som ska göras till över 30 personer...HU....(Pausar och andas)...Något mer? Tror inte det. Vill ha det mesta klar så vi slipper stress imorgon. "Bara" att hacka allt som ska i salladen, ta upp bullar, dekorera tårta och städa av här hemma. Sen kommer vi nog på annat imorgon med!
Hoppas på att kunna få piffa till oss i lugn och ro och sen kunna njuta av eftermiddagen,kvällen och all släkt!
Visst ja, BALLONGER ska blåsas...ha ha ha...

Nu ska jag återgå till mitt "göre"....Sen har vi ett viktigt beslut att ta ikväll med, nu måste vi bestämma oss!



Foto: Emily "Finast" Byström

Kommentarer
Postat av: emily

OJ vad ni har mycket framför er!!! Hoppas att ni hinner njuta också älskade! På måndag får jag äntligen träffa er igen. Gissa om det ska busas:) Puss och lycka till imorgon!

2010-05-14 @ 23:46:01
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Sanna

UNDERBAR bild på er! <3

2010-05-15 @ 01:08:39
URL: http://silverliv.blogg.se/
Postat av: fine

åh va roligt med kalas och galej, jag hoppas ni får strålande väder, det har vi här i stockholm idag! :D

2010-05-15 @ 16:45:00
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0