Mars månad, mars bebis ♥

Vår älskade Liten ♥ ska titta ut denna månaden!



Som vi längtat efter denna månaden! Nu är den här. VIPS! 13 Juli får vi veta med ett plus att du växer i mig.
Jag anade det, men vågade inte tro att det skulle gå så lätt. Vilken tur vi har! Tiden har gått så fort!! Kan inte fatta att om 16 dagar är bebis beräknad att komma. Jisses, vart tog tiden vägen. Denna graviditeten gick mycket snabbare än när VI väntade Ted. Hoppsan, mars månad!!
Nu går jag mest och väntar. Det mesta är klart, och jag försöker att ta vara på dagen och ta den som den kommer. Med familj och vän besök, samt vila då jag känner att jag vill. Har liiite kvar att fixa och ska fixa en del imorgon förmiddag. Känns som om prylgalna är vi inte denna gången. Vi har turen att ha väldigt mycket kvar!

Vagn, Babyleksaker och leksaker från nyfödd till mer stoppa i munnen jag är 9 månader leksaker, kläder, spjälsäng, mobil över spjälsäng, gåvagn, gåstol...ha ha potta...

Sen får vi låna mycket av fina vänner!
Av Emily får vi låna Babyskydd, kläder, babysitter samt kläder och även täcken mm om det behövs.
Erica har vi fått skötbord av som vi målat om vitt, ett likadant som Ted hade.
För att inte tala om allt stöd och fin vänskap vi har med fina vänner.

Just nu står jag i valet och kvalet...Babygym. Det ska jag sniffa lite efter...man kan kanske önska sig av en skara av släkten? Vet ju några som är fiiiina.

Just idag ar jag känt en del, har jag ju gjort dom senaste dagarna. Ikväll sticker det och hugger till där nere. Förvärkar titt som tätt och varje kväll tänker jag samma sak...
Inte inatt, jag vill sova en natt till. Men jisses vad det spänner och sticker, drar, hugger och känns allmänt olustigt "där nere" för att inte tala om ömheten, bara att torka sig gör lite ont.
Jag tycker bebisen kan vänta till nästa måndag ;)

Men vem vet? Som jag sagt innan, jag kan ju ha fel igen...

Jag ska vara ärlig och säga att jag är skitnervös inför förlossningen!! Jag är livrädd för den hemska smärtan, men samtidigt kan jag knappt sitta stilla innan det sätter igång. Jag vill ju föda fram vårt barn, men ack ack så ont det gör. Hoppas att jag som omföderska får en lite snabbare förlossningen denna gången, och att jag lyckas stanna hemma under latensfasen och sen komma in i tid ändå. Jag vill inte ha kaos omkring mig. Typiskt, detta kan jag inte planera....DET FINNS INGEN UNDERBARARE ÄN ATT FÅ UPP SIN BEBIS PÅ BRÖSTET. WOW, den känslan skulle gå och köpa på tub!!!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hejsan!



Får man fråga vilka babygym som ni har fastnat för? Jag är på jakt efter ett men har inte hittat något än som jag verkligen gillar.



Vi väntar vårat första barn den 26 april så det är jätteroligt att läsa din inlägg med tankar kring den pågående väntan och den kommande bebisen. :)

2010-03-02 @ 09:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0