Jag trodde

att bebis skulle komma igårnatt, men ICKE. Bebis trivs så bra i mammas mage. Trots busfabrik igår och STORSTÄDNING idag. Dammsugat, torkat golv, dammat, rengjort köksluckor, rengjort kylskåp....Sen åkte vi till Badhuset. Simmat flera längder, bubblat....busat. Simtränat Ted men INGEN BEBIS.
Kalas för Tristan och sen en promenad hem, men INGEN BEBIS. Bebis har varit ovanligt lugn idag. Igår var bebis sjövild...men icke idag. Blev orolig ett tag, men känner bebis ju. Bebis kan ju inte vara vild var dag!

3 dagar kvar! Detta trodde jag aldrig i min vildaste fantasi!!
Det var så skönt att simma och känna att man tränar lite, skönt att få känna sig smidig. Härligt med bubbelbad! Fast att jag vet att så fort jag går upp ur badet så känner jag mig stor som ett hus. Känner att jag samlat på mig vätska nu med. Det spänner och sticker i benen och fingrarna. Känns att där är vätska under huden...

 



KOM UT NU LITEN!!! Tycker även Storebror som väntar otåligt!
- Ja, nu tycker jag att bebis kan komma ut. Det får vara bra nu!!! //Storebror



Godnatt min lille skatt, hoppas på att vi blir fyra snart!
Ted somnade gott intill mamma med Luna vid fötterna. Zzzzz...nu tittar jag på Wallander och magen spänner. Benen ska i högläge nu och ryggen ska vilas.
Ta ta


Kommentarer
Postat av: Äwiiis gravid i v. 36

tack ska du ha!:)

Jo jag vet ju hur snabbt en månad bara springer iväg å idag äre bara en månad kvar juh, haha . Spännande som fan är det :)

hur gåre för dig då?:))

2010-03-14 @ 21:12:47
URL: http://ewakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0