Beräknad födsel dagen

Ja, idag är det menigen enligt sista mens att bebis ska titta ut. Jag mår skitbra idag!!! Igår trodde jag att INATT BLIR JAG TVÅBARNSMOR..Men nej nej. Hade så ont och det gav inte med sig. MEN efter en varm dusch vid 22:00 tiden så slutade det och sen spände det bara lite. Jag och maken gick till kojs, han låg och läste i sin bok. Han ser så klyftig ut när han ligger och läser under sänglampan. Jag tycker att det är så mysigt att somna intill honom. Det gjorde jag med, sovit som en PRINSESSA inatt med. Kisseriet gjorde inte så ont i morse. Jag svettas om mina fingertoppar. Det bokstavligen RINNER av dom...Ha ha ha...

Men ingen bebis....ÄN...Dagen är inte slut än...Hade varit häftigt om bebis kom idag...den 17!!

Ted ville inte riktigt till dagis idag, han var trött och dåsig. Men sade att om han inte mår bra så ska han säga till så kommer mamma och hämtar honom. Han var sen pigg när han väl kom dit. Han behöver roa av sig lite granna. Han ska ju ha gympa på dagis idag!
Kaffe klart hemma och har tre flickor här. Emily har smsat och maken har smsat...Nana har ringt men det missade jag. Nu börjar det...( ja okej...har väntat i 9 månader nu redan.....men) VÄNTAN. Man är startklar vill jag lova. Taggad men nervös samtidigt.

KOM UT SKITUNGE!!!



15/3....Jämför magar innan det är sovdags ;)

Kommentarer
Postat av: Fröken M

häftigt ! Jag håller tummarna för att det händer nåt snart =)

2010-03-17 @ 14:28:25
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: fine

tänk! tänk om det händer idag! :D

2010-03-17 @ 20:26:55
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0