Varm choklad och grillad korv

på sjön idag! Idag på förmiddagen tog vi med lite packning sen begav vi oss ut på sjön. Det blev pimpelfiske och eld. Ted han fiskade och fiskade. han vägrade att ge sig, HAN SKULLE HA FISK!!!
Han satt med sitt pimpelspö som han fick av Farfar....intill sitt lilla hål (ja alldeles för nära oss för att få någon fisk men det förstod ju inte lilleman) Där satt han som ett litet ljus länge!!!
Familjen samlad samt Krister och Karin. Vi hade det så mysigt med en eld och korvgrillning. Varm choklad som var min favorit och ännu mer varm choklad!!!
Blåste lite, men annars inte så kallt. Tog en promenad över sjön tillsammans med Svärmor och Karin. Gissa om det spände i magen hela tiden. Men under hela tiden vi var på sjön var bebis ganska så lugn.


  

   
Bamsegäddan som Ted tyckte var SÅ SPÄNNANDE ATT HÅLLA!
Själv tycker jag att dessa fiskar är mindre vackra, och tyckte att fisken skulle få simma vidare...men han fick somna in på isen...
 

Efter över tre timmar ute så var det skönt att komma hem en stund och värma sig lite. Efter det var det dags att köra hem till Fam. Dahl och Patrik blev klippt av syrran sin. Gott kaffe bjöds det på! Pratade den stundande festen och spex. Nu blev mannen fin i håret till fotosessionen i veckan ;)


Väl hemma, middag och sen dusch samt magmys. Nu är bebis vild!! Ha ha..Hållt sig lugn större delen av dagen, men nu så!






Kommentarer
Postat av: Fröken M

ser ut som om ni haft en helt underbar dag och vilken JÄTTE fisk =) Eran lilla Ted !! älskar känslan av att mini håller i gång i magen... men än har han inte vaknat för dagen =) kram

2010-01-11 @ 09:04:27
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Anonym

vilken mysdag! Åh lille gubben, vad han är duktig som har tålamod nog att sitta med pimpelspöt:) ja, imorgon blir det session utan dess like! kommer fyra. Puss

2010-01-11 @ 17:00:45
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0