Rap och gas

Låter väl trevligt en fredagkväll? Ha ha ha...that´s IRL for me här hemma med två pojkar som är lika som bär...

Idag var det mamma/Ted mys på fm. Pappa fick sova ut efter sista kvällsveckan!! Jippie, normala tider och inga mer kvällar!
Sen har det rensats som vanligt då jag inte har något annat att göra, ännu en garderob klar och hittade en låda här och en där att pilla i och rensa. Vika där och damma där. Damma damma och göra något för hade jag satt mig ner så hade jag somnat ;(..ha ha.

Gick ut med lilleman och åkte pulka, wieeee.....All julbelysning ute är nu borta med. På tiden? Ja...Men granen var ju sååå fin...
Ellen kom och lekte med Ted, sen fikade vi och Patrik fick en paus i målandet. Middag middag som idag blev hemmagjorda hamburgare ala Kullis. Efter maten visade mamma Ted att MAMMOR KAN BYGGA LEGO!

 
kolla in vår robot!!!!

Patrik blev färdigmålad med i hallen.
Nu är det vitt, imorgon ska all maskering bort och lite fönster och dörrfoder upp. Kanske en fönsterbräda eller två. Men mannen ska ju jobba imorgon med, sen ska vi på dejt så vi ska inte vara tidsoptimister..
 

En vit hall, ja vit är den!! Trappan nästan då plastmattan (tvi för plastmattor) ska bort och trappan ska betsas mörk. Svart och vitt i hallen. Lampan vill bara komma upp...;)
DUKTIGA KULLIS MIN! Ingen målar som han och ingen jag lovar ingen är såååå petnoga som denna man.


En väldigt gravid kvinna, ja idag känner jag mig flåsig och dåsig. Nu åter till fredagsmyyyyyys..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0