Mycket och ändå lite

Skulle få så mycket gjort men allt gick fel idag..
Vi skulle bara elda och skulle då passa på att elda i vår stuga, jag städade källaren och Patrik kommer in. Vad har nu gått sönder?? Hm...inget säkert än men denna kylan kan förstöra. Sen ska han sätta upp dörrfoder och elementet läcker...Blir till att laga det och jag lagar mat...Det var den lördagen. Hittat täcke och liknande till vaggan, men inte bäddad än...
Jag och Ted har tittat på Månprinsessan och nu tittar Ted på Nicke Nyfiken. Han blev trött på godis och ville ställa undan det. Jag kan inte äta många bitar innan det känns som om det ska komma upp igen. Patrik smaskar öl med en vän. Åh..

Jag kan vara ett hemsk gravidmonster....Men ibland rinner bägaren över! Gravid eller inte gravid. Hur mycket ska man ta och hur mycket ska man orka? För mina pojkars skull allt...men att må dåligt ensam är inte heller kul. Mycket känslor har man i kroppen och det verkar som om hjärnan arbetar mer nu än innan. Innan kunde man skuffa bort allt, men just nu kan jag inte det. Mår så dåligt över att inte känna sig älskad av personer som ska älska en villkorslöst. Jag kan inte fatta detta. En Förälder ska älska sitt barn över allt annat och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man INTE kan bry sig eller älska. Jag skulle oroa ihjäl mig om jag inte träffade min Ted. Han är MITT LIV, mitt allt. Han är den jag andas för och skulle ge allt för min lille kille. Blir bara så ledsen när jag tänker på det. Vill aldrig att Ted ska behöva känna det som jag gör.
Oälskad och Oönskad, oplanerad och ett "Hoppsan"....Detta kommer jag alltid at ha med mig. Även om jag inte vill skriva mer här. Så känns det som om jag vill skrika ut det. Har en gång börjat på en bok...men kom inte långt..Orkar inte ta tag i det. Bättre att fokusera på det viktiga..

 
Jag älskar mina pojkar ännu mer när jag tänker på hur jag vill behandla dom. Hur jag INTE vill att dom ska känna.
Ted sitter och känner på sin mage och bebis ger mamma sammandragningar som vanligt. Båda barnen är vakna för jag fick nyss en riktig kick av lillen/an. Bebis pillar i sitt hår precis som jag gör....tsss. Nu åter till mys den viktigaste personen i mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Fine

åh gumman... det som har varit har du alltid med dig, och en dag kanske du kommer att hitta styrkan att reda upp det, men framtiden ligger framför dig och din underbara familj, och du är den bästa unga mamma jag kan tänka mig, du verkligen strålar energi, kärlek omtänksamhet och givmildhet och jag hoppas verkligen att allt går jättebra för dig.



STOR kram! <3

2010-01-31 @ 11:38:48
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0