Dessa små

Idag var slappedag fram tills att vi skulle till BM. Ted var mycket piggare nu och förmodligen var det sprutan igår som gav en liten bieffekt. Kan inte vara någon influensa då man bara kräker en gång och sedan några timmar efter det busar för fulla muggar. Men dagis kunde han ju inte varit på idag, inte när man har feber.
Skönt att bara ta det lugnt en förmiddag.



En trött och "jag varken vill eller orkar göra vid mitt hår eller bädda vår säng idag mamma"



Man alltid lika spännande att åka in för att lyssna på LITEN.

Idag skulle Ted följa med för första gången <3 Jag var så nervös över detta, hoppades att han skulle uppföra sig och inte tramsa allt för mycket. Att vi skulle kunna prata jag och Lena. Men samtidigt vill jag ju att han ska vara med och se några gånger. Speciellt nu när hon mäter magen och lyssnar på bebis var gång!



SF måttet stannade idag på 29 cm. Följer fint "min kurva"
(31 cm med Ted i magen och detta var sista gången jag besökte BM när jag väntade Ted, tänka sig...)


  

Spännande! Hjärtljuden hoppade fram och tillbaka eftersom Bebis inte var stilla mycket. Hon kände och man såg hur liten rullade runt i magen. Allt från 120 - 150....men det blev mest hjärtljud på 130 så det skrev vi!
Ted tyckte det var spännande att lyssna, men förstod nog inte riktigt. Jag vet inte. Men att det var bebisens hjärta var klart och tydligt för honom. Tror bara att han likväl som jag har svårt att förstå ( ja fast jag bär på barnet) att där ligger en bebis i magen.
 

Bltr och urin bra som vanligt och yrseln berodde nog på bebisens konster i magen. Tur är väll det, att det inte är något farligt.
Skönt att brumma hem sen, bara inom ICA och hämta ut gåvan man fick.
Började på maten som idag blev Kålpudding. Som vanligt gör jag alltid två köttfärslimpor med när jag ändå är igång. Ted gjorde lite mellanmål sålänge, HELT SJÄLV. Han komponerade ihopa en egen fruktsallad! All by himself. Så när lilla Sanna kom fikade dom på det. För nu har vi ju Sanna här! Blev dessert för barnen, men jag hoppade den. Har aldrig varit så förtjust i glass....Spelade memory och nu ska barnen försöka sova däruppe. Hör att en vis HERR T inte är tyst. Men jag kan inte ligga däruppe tills båda somnat. Nej nej, detta får dom fxa efter två sagor och massa annat prat om just BEBISAR! hihihi...

Imorgon ska det bakas här hemma! MMMMmmmm...gott. Känner att energin tar slut snabbt nu. Orkar inte på långa vägar lika mycket och humöret svänger mer än det någonsin gjort på mig. Känslig till MAX och hoppas på förståelse. Har börjat "BOA" i BB/förlossningsväskan nu....Tell you more another day.

Kommentarer
Postat av: FLOOSAN-LIVET SOM MAMMA

Både nyttig och spännande för dem att få vara med. Tror inte Moa förstod så mycket när hon skulle bli storasyster men det var spännande med en växande mage på mamma som rörde sig. De kanske förstår mer än vad man tror?

2010-01-20 @ 22:41:15
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Fine

åh va spännande för ted att vara med! (och va roligt med bilder, fattar inte hur du lyckas ta dem, lilla akrobat)



Jo jag söker jobb, men det är så tufft! Hatar att vara sysslolös, så jag hittar på saker mest hela tiden :)



Hoppas sleepovern gick bra, kramar till dig fina du.

2010-01-20 @ 22:46:31
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0