Älskade barn

Vad jag avgudar barn som leker fint! Ha ha, Sanna & Ted är helt fantastiska! Jovisst busiga är dom med vill jag looova.
Idag ville Sanna lilla stanna hos oss (inget ovanligt) och hon fick det! Efter mat så promenerade vi ner till byn hem till Pappa min på fika! Barnen var ute en stund i snön och var så duktiga!
Efter lite fika och en stunds vila för oss alla tre, lite snack med Pappa min och fotografering...Pappa ville föreviga magen han med...tss. STOLT MORFAR! Vi gick hem i mörkret och kylan. Nu kunde inte barnen hålla sig länge, och efter ett tag inte jag heller...SNÖBOLLSKRIG! Jissa vem som blev blöt? Ha ha, inte var det barnen iallafall...
Jag blev så jagad så jag var helt utmattad när vi kom hem.
Sanna blev hämtad och det var ju en besvikelse eftersom vi skulle spela memory. Jag och Ted duschade och gjorde en smarrig fruktsallad. Efter det var det tandborstning och saga. Han somnade intill mig med sin lilla hand i min. Nu får jag erfara som vanligt varje kväll vad jag gjort under dagen. Det spänner och spänner. MEN JAG SÄGER BARA...(Okej du kan vänta i tre veckor till iallafall men...) BRING IT ON!

Nu sitter jag här i myshuset och inväntar mannen som varit och tränat väldigt länge. Svettas om fingetopparna så det blir märken på tangentbordet. Ha ha, man ser rikigt svettdroppar på mina fingertoppar. Ha ha ha..

Åh vad det snurrar i mitt huvud?
POJKE FLICKA? Namn? ....
VEM ÄR DU DÄR INNE SOM BÖKAR?
Lyssnar på en låt jag vill ha på bebisens dop...


Kommentarer
Postat av: Fine

men tösabit. du är för vacker på sista bilden. Nessla skulle säkert älska att busa med Ted, och i sinom tid, den nya lill*n. ;)



Stor god natt kram

2010-01-14 @ 23:36:52
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fine

och ny fin header!! Super.

2010-01-14 @ 23:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0