Pojkarnas julmorgon tillsammans

Vilken julmorgon det blev! Lias vaknade och Patrik bad mig titta upp...Där stod han i spjälsängen och tittade på oss. Han log och skrattade och den goa ungen är tillbaka! Underbart! Han fick mys och välling och busade runt ett bra tag. Storebror tog sovmorgon till 9:30, när han väl kom upp såg han inte alla klappar under granen. Vi fick visa honom, och han blev lyrisk. WOW! Bröderna öppnade klappar, Lias mest intresserad av alla snören och allt papper. Drog i allt och Storebror fick styra upp allt snäll. När han öppnade Lias present som han köpt till sin bror blev han så glad. BAKUGAN.
- Hur kunde du veta det lillebror? TACK!
Han gick fram och gav sin lillebror en kram och gav sen lillebrors present, hjälpe honom att öppna och Lias blev glad och bet Stegosaurusen i svansen för fullt. Ted fick många fina klappar av Tomten! Han fick massa pyssel och kläder. Han fick spel och sin efterlängtade BUZZ! Mest populärt i år var nog ändå tatueringspennorna. Nu är vi alla tatuerade här hemma. Lias fick Memory, och böcker. Kläder och SIN EFTERLÄNGTADE Kossa som sjunger. Nöjda och glada pojkar. Blev experiment med Teds vulkan som var mycket intressant. Lias åt gröt och tittade på med stora nyfikna ögon. Nu kokas det gröt här hemma och Liten sover. Ted ligger och myser i sin säng och är så glad för allt fint tomten kom med.

Jag och Patrik fick med fina saker. Patrik fick en ny stickad snygg tröja, en grå farfars tröja av pojkarna och kalsonger. Jag fick en supernsygg, skön och väl behövd och önskad ADIDAS jacka. Sen fick jag nya vackra underkläder med i läckert svart...

 


 

 


Kommentarer
Postat av: teddy

God Jul mina vänner. Önskar er en fridfull dag med en massa god mat och dryck.



kram ifrån oss.

2010-12-24 @ 12:42:41
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: fine

"söööötnosar är vi allihopa, allihopa!"



sikken morgon... :D

2010-12-24 @ 14:52:30
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0