Klä julegran

Efter ännu en intensiv dag med en Liten Lias ♥ som inte vill alls så är det endast jag och Ted hemma.

Vi hade en mysig förmiddag med Tina på besök, varm choklad och sen frukost. Glasyr på pepparkakor och sen körde vi hem till Pappa och Katja på söndagsmiddag. Pappas så goooooda Porterstek, med allt gott till. Smakade på lite "julmumma" med.
Vi planerade inför det som komma skall och fick sitta och prata lite då Lias sov en stund på en mysig fäll som han tyckte om. efter det kör Patrik och Ted för att fixa gran ute hos Mormor och Morfar. Jag, Lias, Katja och Pappa pulsar fram i snön på en söndagspromenad. Härligt ute! Snön den knarrade och då är det över -7 ute berättade min kloka pappa. Vi studerade allt vackert pyntat och gick förbi deras framtida hem i februari, då flyttar dom till hus. Så mysigt!
Väl hemma så kommer dom två stora pojkarna hem med granen som nu står och väntar på att bli vackert pyntad. I år med alla julkulor som vi alltid har i. Rött, guld, tovat, gammalt, nytt. Allt blandas med vackra ljus och lite bockar och möss.
Lias har studerat jullådan och blev förtrollad av alla kulor och glitter. Undrar hur vi ska hålla honom borta från granen? Nu ska jag och Ted ♥ börja sätta i alla ljus och efter det alla vackra kulor. Snart snart luktar det skog i huset! Nu så!!

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: MammaMorran

Åhh, vad mysigt! Och vilka fina bilder!

Trevlig söndag!

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2010-12-19 @ 18:34:10
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Låter som en underbart bra dag! =) Och Lias är så söt på bilderna! Ni kanske får lov att sätta upp ett juligt litet staket eller något kring granen för att hålla honom borta från pyntet =P



SV: Tack snälla, vad kul att höra att du tycker jag ska fortsätta med videoblogg! =) Får nog ta och spela in en till snart - en lite mer genomtänkt en, haha =)

2010-12-19 @ 22:57:25
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: teddy

Kan förstå att lillgrabben blir helt till sig av alla vackra julkulor.

Vi har också klätt en liten gran här hemma :)

Första julen med en liten måste ju firas ordentligt.

Trevlig måndag.

kram kram

2010-12-20 @ 12:17:26
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Fine

Åh, porterstek som är så gott! :)

Längtar tills vi ses hjärtat, bara en vecka kvar! Puss

2010-12-20 @ 22:48:29
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0