Det var så vackert



Igår var det
Vintersolståndet. Årets kortaste dag pga solen står som lägst här i norr. Årets längtsta natt.

Jag tänkte mycket på det igår. Idag såg jag något på himlen som jag inte kan förklara riktigt. Såg ut som ett stjärnfall. Det gnistrade och lyste ♥. Kan inte släppa det rikigt...Var inte snabb nog att hinna sprina in och ta kameran, eller jag stod mest som paralyserad...med munnen vidöppen..

Morgonen har än så länge varit tyst. Ted sover gott än och Lias är vaken och leker med en bok här hemma. Pannan är det fyr i och kaffet står intill mig. Jag tycker det är så mysigt med kylan, då kan man krypa närmare varandra...
Just för att värma varandra..


Kommentarer
Postat av: fine

samma som jag imorse, såg att det låg tjock dimma över sundet till Danmark, det såg ut som att vattnet kokade! Så spännande vad som händer i vår natur :)



nu måste jag göra dig besviken (men jag hoppas du tycker om mig och att jag är välkommen ändå) och säga att jag har gått med på en utmaning: inga sötsaker under hela julen! Jag vet, det låter knäppt - men jag satsar allt nu inför PTutbildningen, måste lära mig att välja bort även de saker som varit som mest självklara hitills.

Men en kopp hett varmt te tar jag GÄRNA emot.



Ser SÅ fram emot den 27e, :D!!

2010-12-22 @ 14:41:46
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0