Master Bedroom

dedicated to the heads of the household.

 

Hallen upp och Liten Katt Izor sover här i sin lilla säng. Golven är husets gamla trägolv som är vitmålade och sen lackade.  Ja jobb att dra bort den gamla hemska platsmattan, och få bort skivorna samt alla spik, sen får det rent..oj oj oj vilket jobb. Det sista tog vi hjälp med. Vitt på väggarna.



Välkommen in i vårt Sovrum! Skorstenen är framtagen, omputsad och lagad med murbruk det som var trasigt. Dock inte all puts då vi valde att ha lite kvar. Det är målat med stenfärg, grunden på skorstenen är målad med vit färg.  Väggarna är mörkbruna och vitt paneltak, även här har vi "hittat" det gamla trägolvet. Krus som jag hittade på Trobeck och kommer från Stengods. Lampan är från IKEA (Årstider).

 

Vackra sänglinnen! Alvine Örter från IKEA. Sänglampor även dom IKEA. Tavlan fick vi i Bröllopsgåva.

 

Alla virkade dukar är arvegods från min Gamla Farmor Siri, som hon själv gjort. Älskar dom! En bild på min vackra make pryder mitt HEMNES Sängbord samt hemlisar i lådan... Katten ville vara med på bild då han svansade runt benen på mig. Här intill Lias sovplats.

 

Hemnes byrå. En gammal borste från Greta och våra vättetofflor i en korg. Tofflorna har Farmor Ingrid tovat till oss. Alla i familjen utom Lias har ett par...Byrån var MYCKET rymlig och bra. Fick inte plats med den rakt intill väggen, men den kan lika gärna stå lite snett....



En av mina garderober. Har nu ställt mina första skor i en av hyllorna med. Hittar ni dom?
Skymtar även ut i hallen och där hänger våra tavlor från ROM . Samt en fotovägg har vi här med svartvita bilder...Korgen är arvegods.



Vårt underbara Sovrum. Jag är så nöjd, och ska med glädje krypa ner och läsa lite i sängen ikväll igen!

Jag efterlyser dock en sak, förvaring som får plats under sängen. (13 cm hög)
Tips någon?

En tripp till IKEA igår och fast att det hade kanske varit kul att hitta en säng på fynd eller en äldre säng i samma stil har jag letat. Tro mig! Har velat ha denna sängen sedan i köpte vår MALM stomme. Men efter mycket letande och tvekande så äntligen bestämde vi oss (eller jag som tog tag i saken) för att bli HELT KLARA med ett rum i vårt hus. Ett rum som nu är helt som vi vill ha det med inredning. Det tar tid att ha hus och det tar sin lilla tid att bli klar med rum för rum. Men nu så!

Trippen var lyckad igår! Ted lekte med kusinen Ellen och vi andra i familjen K körde tillsammans med min Farmor och Farfar. Lias var så snäll. Vi skrev ner allt vi skulle ha, sängstomme, sängbord, byrå (allt i HEMNES). Nytt dubbellakan nya sänglinnen (Alvine örter) och badrumsinredning. Kommod med tvättställ och ett högskåp(hylla) Samt lite nya handdukar. Ramar åker alltid ner i vagnen med.... Farfar var inte bra så vi tog det vi skulle ha, lastade på släpet och körde hem. Väl hemma fick jag sätta igång och tvätta och damma, städa och dona. Patrik monterade och han sade att efter alla IKEA möbler han monterat så vet man numera hur man ska göra. Sen klockan 00.00 mitt i natta kunde vi nöjda och glada bädda ner oss. Nyduschade och renbäddad (ja såklart tvättat innan) Lias somnade vid 20:30 och sov hela natten, Ted somnade dock senare men även han sussade gott hela natten.

Idag har vi packat, snickrat i badrummet, hittat badkar till bra pris med bubbel (nu ska vi bara titta på det med), städat och tvättat! Lias sover eftermiddagsluren nu och Ted leker ännu med Ellen!!
Nej, nu vaknade den lille busen...


Kommentarer
Postat av: fine

åhhh Hemnes är det jag också vill ha!! Synd bara att min man är så lång att han inte får plats med fötterna, vi akn inte ha en sängram med fotände...



Det här blev ju så helt UNDERBART fint Johanna, vilket öga för dekoration och inredning du har. DÄR har du en affärsidé du skulle vara ensam om i Vittsjö!

2010-08-01 @ 20:42:21
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Isabell Wretmalm

det blev ju jätte jätte fint...så duktig du är på att inreda...kram

2010-08-01 @ 20:53:34
Postat av: Fröken M

Va fint ni har det där hemma och vilken härlig vagga !!! Nu vill jag bara flytta ännu mer, få större, inreda barnrum, få allt NYTT...

Dock ska denna lägenhet läggas ut till försäljning först. Målet för nytt hem är senaste 31 dec, innan dess hoppas jag !!! Kram

2010-08-02 @ 08:57:34
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: zoran ristanovic

espected colleagues. I work on the walls, stone facades and experience 10godina.trenutno I was out of work in my country .. I would like to ask you whether you'llhave a chance to share with you, and earn money in your city and work together in your company I work for you I have a job to do here, because I have three smallchildren, I have a bad disk used here .. I'm talking about 30% of the German language.. Respect for my colleagues ... my facebook profile ....

http://www.facebook.com/zoran.ristanovic1

2011-06-27 @ 14:33:59
URL: http://www.facebook.com/zoran.ristanovic1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0