Nöjd hos mamma

är Lias nu efter en lite jobbig gårdagskväll, ganska lugn natt och en amingsförmiddag utan dess like. Ammat från klockan 8:15 till efter 12! Mat har jag, men Liten Lias har det lite jobbigt med såret på magen då han krystar, inte bättre när man har lite ont i sin mage med efter operationen. Han har ju en slang som är 7dm i sin bukhåla nu...Inte konstigt att han är lite orolig. Nu har han dock sovit gott sedan halv ett, nu sover han i bärsjalen intill sin mamma såklart!

Jag och maken har fått en del gjort här hemma, Ted leker med sina kusiner. Så nu är strax alla lister upp, plockat och donat här hemma, hängt tvätt, städat Teds rum, rensat papper, fyllt i papper....ja ni vet allt sådan som man slapp då man låg inne på sjukhus. Tyckte faktiskt inte att det var jobbigt att bo på sjukhus i fyra dagar. Det var väldigt skönt att slippa städa, plocka, tvätta och ständigt ha något att göra. Det var skönt att bara rå om vår lille kille även om omständigheterna kunde varit roligare. Vi åkte hem snabbt från Förlossningen (12 timmar exakt var jag på Förlossningen med mina pojkar), så att få köra honom i en liten BB vagn var mysigt efter operationen då han vaknat och ätit. Det var skönt att ha så kunniga och proffsiga sjuksköterskor och läkare, barnsköterskor omkring sig!! DOM ÄR HELT FANTASTISKA! Vilka underbara människor det finns!
Ännu en gång träffat Familjens Hjälte Nils Ståhl! Många som gnäller på sjukvården idag, men jag kan inte annat än att vara positiv till alla dessa som jobbar och sliter för att folk ska må bra, speciellt dom som gör det med hjärtat! Det märks vilka som gör det av glädje med!

Ikväll blir det TACOS för familjen och vi hoppas på en nöjd bebis som nu får Minifom och Alvedon (ja vi har fått ordination på detta) samt mycket bröstmjölk. Vi har gett Lias lite ersätting, just efter operationen då det var svårt att amma på den sidan (och är fortfarande) han är opererad, det gör ju ont att ligga på den sidan. Samt att tryck får inte förekomma på shunten. Men sedan igår vid 2 tiden har han bara fått bröstmjölk. Jag vill ju amma och att det sinade lite ett tag är nog pga all stress. Men nu kommer det sakta men säkert tillbaka hoppas vi!



Innan operation och jag håller min lille så länge jag kan...Vi väntar på att ssk ska komma och följa med oss. En nervös mamma som inte vill släppa sin lille Gosse.

  

Väntan på att Lias ska vakna, Lias på Neo och Liten Lias håller på att piggna till!

  

Lias shunt sattes in här, Frukost och pappamys!

  

Mamma Lias, besök på torsdagen av G farmor och G farfar! LIAS IGÅR PÅ LIAS DAGEN, HEMMA!!!
(Elis och Elias hade ju namnsdag)

Jag & Patrik vill passa på att tacka alla för STÖDET VI FÅTT. Så många som hört av sig! Tack för alla fina ord och allt annat som vi fått hjälp med.
Barnvakt, kattvakt, eldning i vår panna, ta in posten, kolla huset, lite pengahjälp, stöd stöd stöd, kramar, besök, telefonsamtal, sms, middagar, kaffe. Vi vet verkligen vilka som bryr sig och vill tacka alla fina vänner och familj för att ni finns! Ni är GULD VÄRDA! Tack och lov att vi har er!!!!!

Kommentarer
Postat av: Tinna ...en trött 2 barnsmor =)

Så skönt att läsa att det har gått bra.

Många kramar

2010-04-18 @ 22:39:45
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Becky

Så skönt att veta att allting gått bra :D

Har tänkt på er MASSOR nu dessa dagarna, men inte velat tränga mig på..

Väldigt fint namn ni valt åt er lille kille, passar honom :)



Ta hand om er! Kram <3

2010-04-19 @ 00:38:08
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Fröken M

gud va skönt att läsa att allt verkar ha gått bra ! Jag har tänkt på er sista tiden !

ha nu en riktigt mysig taco kväll och njut av varandra =) kram

2010-04-20 @ 15:31:58
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0