Vilken racerhelg!

Vilken underbar helg!

Fredagkvällen blev lugn då jag var helt slut efter dagen. Inte bara jag utan även mannen min och vår lille Gosse.
Slutade med att alla somnade tidigt..

Patrik jobbade lördag förmiddag och vi hade det mys här hemma. Inget ryck i trädgården då vädret var såå tråkigt. Jisses vad jag måste klippa mitt gräs snart!
Men jag maskerade hela sovrummet! Tog LÅNG tid. TAK, GOLV, KANTER, FÖNSTER.....Karmar...You name it! Men inmaskerat blev allt. Sen när mannen min kom hem så fortsatte jag min städning och Ted fick kusinen Erik på besök.
Jag fortsatte med min fönstervård och Patrik brjade grunda med vit färg.
Klara och trötta! Lördagkväll och efter allt bus så somnade Ted tidigt. Vilket han börjat göra nu på kvällarna, är man uppe på morgonen så! Känns skönt! Sen är det ett plus att han SOMNADE I SIN EGNA SÄNG!



090925 v 16 (15+1)

Ännu en lördag då vi somnade som små barn..Helt slut efter allt som hunnits med under dagen.
 Hur kan man vara så trött? Mannen min förstår jag som jobbat sex dagar denna veckan...han behövde få vila min man.

Söndag härliga söndag! Jag var uppe med tuppen kändes det som, pigg och utvilad. Kokade kaffe och ner för att handlar frukostbullar. Tände ljus och Ted väckte sin Pappa. Mysfrukost.
Sen fortsatte jag min "fönstervård" och tvättvård, eldade och Patrik körde in till stan för att skaffa lite mer vit färg. Så lite kvar men det räckte inte igår.. Hem kom han igen och målade det sista vita. Sen började han med den härliga bruna färgen! Vid namn Nejlika. Mmmmm...liknar choklad...Så fint! Tur att vi valde den färgen. Det är ju så svårt att välja!
Jag städade och donade! För fulla muggar. Ted inväntade kompisar.
Ems kommer och vi förbereder. Sen börjar gästerna anlända! Vilket party! Var superlyckat och jag vill TACKA ALLA SOM KOM! Förgyllde partyt med sin närvaro! Tack!
Ted ville nana direkt efter attsista gästen åkt...Somnade även ikväll i sin egna säng. Men tar inget för givet. Vill han sova hos oss och är ledsen, så får han sova hos oss. Jag skiter fullständigt i vad alla "Nannys" säger.  do not give a shit. Jag gör det inte för att det ska vara så utan för att man ska kunna somna och sova djupare. Inte alltid lätt när en liten kille sparkar en i ryggen. That´s why! Somnade gott. Jag gick upp (efter att jag städat undan allt, nu skiner här igen! Som det ska göra!!) och drog väck all maskering! WOW! Gud så fint. Tänk nu ska dom komma och inspektera golvet imorgon. Vi kommer inte att godkänna detta. Fullt med vaxklumpar överallt samt klumpar med färg på vissa ställen. Ser amatörmässigt ut. Inte nöjda alls. Tyvärr. Så golvet ska få sin dom imorgon sen har vi följande kvar (och det är inte så bara)
Lister (GOLV+TAK)
Element ska sättas dit igen
Skorsten målas en gång till
Fönsterbrädor
Fönsterfoder
Dörrfoder

Sen flyttar vi in!!! Är på jakt efter en vacker sovrumslampa! Vet lite hur jag vill att den ska se ut. (TAKET DÅ)
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Ett vackert sovrum på G! Som jag längtat...sen väntar hallen och det bästa av allt..Bebbes rum..tss.

Nu sitter jag här med PARTYLIE katalogen och ska i lugn och ro välja lite. Så svårt att välja! Men lite ska man ha för att man är värdinna ju. Tss. Det är ju kul med! Värdinna ska jag lätt vara igen! Men får gå på några andra partyn med som jag lovat!
Nu ska jag bläddra i katalogen....

Kommentarer
Postat av: fine

åh, du måste köra bildkavalkad sen när det är klart! =) spännande att se.

2009-09-28 @ 09:31:58
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0