Feberfrossa och golvslipning

Igår fick jag lite gjort här hemma och sen ringde Ems. Hem till sötnosen på kaffe! Mysa med Dotti och googla namn gjorde vi. Har sååå många fina flicknamn, men inte alls lika många pojknamn som klickar. Har tre flicknamn som jag älskar!!!
Sen kidnappade jag Dotti och vi ställde bilen hemma och promenerade till Teds dagis och sen gick vi hela vägen hem. Ted blev helt slut. Patrik kom och och vi fikade på bullar sen hem till Ems på middag. Ted fick stanna hos Ems då vi skulle in och köpa färg. Jag var helt slut och Pk med. Men jag var så slut så jag svimmade nästan...Ingen ork alls.
Hämtade hem Ted kom hem utan färg och sen 18:30 gick jag och lade mig. Kroppen ville inte alls...Feber, halsont, magont, snorgig, frös, ont här och där....Somnade. Upp kissa, upp kissa upp kissa upp kissa...and so on hela natten...Suck.
Lämnade lilleman på dagis och sen fixade jag lite snabbt här hemma. Bäddade ner mig i sängen och tänkte att nu ska jag vila lite.
Knack knack....knack knack...
Ems ringde och det var Roland med personal som ville komma och börja på vårt golv.
Gissa om jag blev glad. Erica kom och nu kommer Handyman imorgonbitti igen och fortsätter. Vad skönt att golvet kommer bli klart till helgen. Sen återstår målning, lister, element, fönsterkarmar...
Snart ska vi få flytta in i vårt sovrum. Kommer bli så attans nice.
Erica har hållt mig sällskap, Milia hade inte heller nanat inatt så vi satt med myskläder och spelade kort och pratade planer. Så skönt att kunna mysa med vännen sin. Hämtade lilleman och nu är jag tilpiffad och redo för en sista kväll med gänget. Sista kvällen alla på jobbet träffas. Fast jag känner mig orkeslös så vill jag ju träffa alla.

Så off i go...

Kommentarer
Postat av: fine

usch va trisst att läsa att du inte mår bra gummsan.



jag hade den BÄSTA födelsedagen någonsin! :D

2009-09-23 @ 00:01:04
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0