Pumpamaking

50 % av GRAVIDITET IDAG!! Exakt 20 hela veckor!



V 20 MED TED.


Idag ringde Erica som vanligt..hihi. HAJ...VAD GÖR DU?

Tja, så lite som möjligt än så länge...
Blev en tur ut till henne och sen till affären för att handla pumpor, vi som ville ha stooora pumpor. WELL WELL..
Jag hade "göra pump skola" och JA så bra dom blev. Riiktigt mysigt att tända dom sen. Sen ut till finisen och sen till Henrik och Angelica för att hämta lilla Sanna. SOM TED SAKNAT HENNE <3
Efter det blev det kalas för Lisa som fyller 23 år idag. HURRA! Grattis sötnos.

Hem och klockan var mycket, men inte kunde jag vila fast kroppen sagt till flera gånger att göra det i form av kramper. Sydde upp gardiner, fixade med tvätten, plockade, donade, bar ner i pannrum, plockade in tallrikar från fyrklövern och dammade och diskade. Jisses, sen höll jag på at svimma. Ja, rätt upp och ner. Kroppen den ville bara ner i golvet. Dags att äta fil med vindruvor och sätta sig en stund. Nu är jag trött som en gnu.



Vet inte om kroppen kan bli så slut. Fattar inte det. Bebis sprallade till när vi spelade kort innan idag, men det är allt jag kännt idag. Kan vara så att jag inte suttit ner en längre stund och hunnit väcka bebis så h*n har puffat så jag kännt det.
Jag kan fortfarande inte fatta denna nyfikenhet denna gången? När jag väntade Ted så undrade jag, men inte på detta viset. Jag var så kinkig när vi varit på UL bara för att hon inte såg var det var för kön. Kändes som om hon inte ansträngde sig alls, så många som får veta ju. Varför bli kinkig för en sådan sak? Bebis var ju perfekt! Ja, jag får skylla på hormoner. Vet inte vad det är med mig emellanåt.
Ja, lustig är man då man är gravid, och snurrig ska vi inte bara prata om...ha ha



Bjuder på en bild på Ted i magen V 21+6

Just nu har jag en liten övertrött kille här, på denna bilden ligger han i magen...ha ha. Sjukt vad tiden den går!

Kommentarer
Postat av: Fine

tjohoo, halvvägs! Grattis fina du. Älskar att läsa din blogg. Känns som man lärt känna en gammal sida av sig själv igen... lustigt det låter, men det känns hemtrevligt och mysigt att läsa här. Återkopplar till gamla m innen osv. =)



Oj, kramp i magen? usch det låter inge roligt. Kanske bebis som inte är händig - gillar inte när du lägger upp gardiner hihi :P



Allt är fint med mig! Går av ppiller idag för att kunna föra fertilitetsundersökning. Vi försöker inte bli gravida, men iomed att det ligger så mkt linfertilitet runtom mig i familjen vill jag veta hur det står till med min kropp den dagen vi är redo att fatta beslutet.. kommer det fram att det inte kommer att gå måste man ju ta ställning till det, kanske adoption osv osv.

Så det är mycket som snurrar i skallen.. men jag mår bra! Kärlek förgyller livet.

2009-10-28 @ 23:45:11
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: EGOFLOW

Oh vad roligt! Grattis!

2009-10-29 @ 08:00:28
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: fine

Ja...undersökningen kommer det dröja tre hela jäääkla månader innan jag kan göra, måste ut med alla hormoner från p-pillerna ur kroppen först. men sen kommer det gå undan. Men jag känner redan nu motståndet från vården jag kommer att få. Det känns som att de inte kommer att vilja göra en undersökning på någon som inte har försökt bli gravid en längre tid utan 'bara vill veta'... känner mig orolig.

Tänk om man hade bott närmre varann, då hade jag nog knackat på hos dig för en biskvi och en pratstund. Precis som när vi var små då jag kände att jag kunde berätta allt för dig.. hihi, tilling :P

2009-10-29 @ 13:30:54
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Fru Evelina

tack söta du!

vad härligt att ha kommit halvvägs nu gumman!! =)



kram

2009-10-29 @ 13:52:39
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Tinna ...en trött 2 barnsmor =)

Halloj i stugan !

Sicken mage =)

Hoppas att allt är bra med dig o familjen...

Åhh, har ju inte träffat dig på länge nu... kanske du ska göra 3D ultraljud ?! Håckes kusin har gjort det, antingen i Helsingborg eller Malmö åkte de till.

Massvis med kramar

2009-10-29 @ 17:03:58
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0