Magolja från hälsomässan

Idag drog mina svägerskor och lilla Svärmor med mig på Kropp & Själ mässan i Bjärnum. Hade bokat oss alla för en storseans. Det är så spännande tycker jag! Lite häxa som man är....ha ha. Eller att bara tro kan man med göra utan att sättas in i ett fack. Jag tror på mycket, livet efter döden och själen som går över till andra sidan, men ändå finns kvar. Jill var det som höll i seansen. Man vill ju bara..
- Ta mig ta mig!!! Ha ha ha. Bebis sprallade till i magen, och luften var så dålig i lokalen. Men bara jag som känt det. Kändes precis som ett tryck över bröstet. Kanske en ande som ville hälsat på mig eller bara gravidandning. Inte vet jag. Men tror det gör jag i allra högsta grad.
Köpte en magolja och tog en dusch då jag kom hem och magen är "fet å gó nu".

http://www.minkram.se/



Ska hjälpa mot hudbristiningar och luktar lagom för fostret i magen. Jag tyckte att den kunde luktat lite mer...tycker om dofter. Samt att magen blir mjuk och go. Har börjat klia lite med ju, skönt att massera in.

Nu är vi alla tillpiffade här och skapå 40 års kalas för Thomas samt fira Piff som fyller 34 idag med. Blir soppa och Singstar. Så nu är vi redo för kvällens bravader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0