Inviger barnkammaren

Tänk att om lite mer än 4 månader har vi två barn som sussar gott där!

Taket är målat två gånger, med hjälp av fina Erica igår och sen rollade jag det själv en gång senare. Idag har jag målat listerna vita två gånger. Pappa och Katja kom på besök och hjälpte mig upp med sängen. Ted har städat sitt rum. Mer städning ska göras! Kramisarna som han har hundratals av känns det som har flyttat upp och vi har planerat lite vad barnen behöver för möbler i sitt sovrum. Så det kommer bli en barnkammare för barnen att sova i. Kommer så småningom att bli bebisens rum...Lekrum är nu Teds rum och ska omorganiseras lite. Känns så tomt där nu. Kanske mer förvaring för alla hans filmer? Barnens sovrum, eller som jag kallar rummet "barnkammaren" har fått en lampa i fönstret och en nalle i fönsterkarmen. Men persienner ska införskaffas, då Ted inte tycker om att se mörkret. Han gillade inte rikigt det, just för att han såg ut..Men det ska vi fixa!
Vi väljer att ha båda barnen på samma rum just för att sova efter många om och men. Många som tycker, och anser men det är ju vi som är familjen och i slutändan vi som bestämmer. Vi har valt att göra såhär för att...


Känns bättre att ha båda barnen på samma våning.
Känns tryggare för båda barnen
Ingen svartsjuka
Intet utanförskap då barnen är så små
Vill visa Ted att det inte bara är bebisen som behöver oss, fast att han ska fylla 5 i maj.
Vi får sova i vår säng, bara vi två...(hur länge det nu varar)
Inget sparkande i ryggen på mamma
HÖR DOM
Brandvarnare i båda sovrummen känns tryggt och nära om ifall att..

FRAMFÖRALLT HANDLAR DET OM TRYGGHET FÖR HELA FAMILJEN.


Här fyller vår Ted 2 år, tänk vad tiden den går? Snart är vi fyra!!!

Jag skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle hända något ,och vi inte skulle hinna ingripa.

Känns så bra nu! Känns så bra att vi mer och mer börjar få ordning. Nu fattas bara att ta tag i badrummet. Men vi vill inte hamna som i programmet med Arga snickaren. Renovering i varje rum. Ovanvåningen, nu hallen kvar...sen badrummet. Krävs mycket planering!
Sen vill vi gärna ta tid med bebisen sen när den kommer. Inte bara ha en massa att göra, så då får vi nog ta hjälp av "proffs". Vi vill ha lite familjetid då den nya medlemmen kommer. Ta dagen som den kommer.
Om jag längtar nu! Sitter med en glas juice och längtar efter mannen som jobbar sista kvällen för denna veckan. Jag hade kunnat ge mycket för att hålla om honom nu. Berätta hur mycket jag älskar honom. Hoppas att han känner lill i magen snart! Mycket att se fram emot nu!


April 09 och vårkärlek i luften.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0