Handygirl

Idag funderade jag....vad ska man göra när allt är städat, tvättat...and so on? En hel förmiddag för att göra precis vad jag vill i lugn och ro.
Jo, fotoboken har jag ju ännu inte gjort....Funderade en stund, ett himla jobb. Kollade mailen och hade fått ett erbjudande igår att jag fick 50% på fotoböcker! Perfekt ju! Bara till att sätta igång....halva priset ju. Så efter en del kaffe och över fyra timmars jobb så var jag klar 12:30 med boken och ivägskickad!!! Hoppas nu att den blev så bra efter allt slit med att klippa in bild för bild. Tar lite längre tid, men då blir det som man vill ha det och alla bilder i den ordningen man vill ha dom. Så nu är det beställd, tur att jag fick 50% rabatt med...Hu vad dyrt. Avrundat till 1300 kr! Då beställde jag även med vit plast mellan varje sida. Blev över 70 sidor och 300 bilder. Gissa om det var pilligt? Men kul samtidigt!
Boken avslutades precis som tackkorten...
"And they lived happily ever after"...
Annars valde jag ingen text alls i boken. Bara första sidan med våra namn och datum för bröllopet. Skönt att ha det gjort!


Sen tog jag vagnen och promenerade halvtimmen ner till Teds dagis och i vårsolen gick vi hem. Fick ont i ruuuuumpan..men skönt att komma ut och röra dom rastlösa benen.
Ted tyckte det var mysigt, han fick ju glass med.
Lagar mat som Svärfar beställt! Hans favorit ;) Fjärde dagen han varit här idag och hjälpt oss. Det är guld värt!
Hela kvällen har gått åt till att sätta dom sista listerna, jag har målat fönsterbrädorna och peppat dom.
Patrik har satt eluttag och spikat, Svärfar har lärt mig sätta upp lister i ett snett hus..
gammalt hus=snett hus...
Borrat har jag minsann och spikat...Svärfar tyckte att jag med kunde få hjälpa till. Vill ju det...Patrik fick pilla med annat!
Imorgon FLYTTAR VI IN!!!
Imorgon ska fönsterbrädorna upp, gardinstänger ska upp och målarfog ska sättas i alla springor. Samt brandvarnare upp!!
SÄNGEN SKA IN OCH RESTEN! Sen ska jag få sätta dit lampor och boa in mig. Härligt. Klockan är på tok för mycket för att göra det nu! Ted har lekt med kusinen Eric ikväll och imorgon ska han hem till Farfar och leta efter grodor. Så att vi kan flytta in, fina Svärfar som undrade om han ville komma. Vad skulle man göra utan en underbar familj nr 2? Ni är underbara! Tycker så mycket om er alla!
Ted somnade i bilen hem...men vaknade när vi lade han i sängen. Nu tittar vi på Pocahontas och ska snart sova alla här...Jag sörplar på juice som alla andra kvällar....ha ha ha ha. Åt en frukostbulle precis (något som jag är väldigt glad vid just nu) och bebis buffade. Tss...h*n tyckte nog det var gott med lite mat. För hungrig var jag...


Kommentarer
Postat av: Fru Sessan

Åh va roligt! Sånt ska vi oxå pyssla med. Vart beställde ni boken? Har inte hittat nåt jättebra ställe än ju...



Kram

2009-10-08 @ 13:15:46
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0