Finally

Inatt ska vi sova i vårt färdigrenoverade sovrum!

Dagen började med frukost hos Emily efter att jag lämnat Ted på dagis. Lite vemodigt att lämna honom idag då han var så supertrött. Men jag vet att han har kul och imorgon är vi LEDIGA! Eller jag är ju "ledig" var dag sedan snart 3 veckor tillbaka, men har att göra ändå. Sen eftersom jag mår som jag gör med..
Mös och gav Dotti frukost. Sen var hon nanig igen den lilla fisen. Åh, sen har vi tittat på förlossningsfilmer. Hu, vilken handsvett jag fick. När jag skulle hämta Ted på dagis började det...
Kallsvettades lite och blev yr på noll sekunder. Fick huka mig annars hade jag nog trillat ihopa som en säck.
Kommer hem och huvudet börjar dunka...Jag ligger på Teds golv och Ted leker med lego och är så snäll mot sin mamma. Vilken unge!
Älskade mannen min kommer HEM. Kaffe och jag hänger med till affären och tycker nu att det verkligen är dags att köpa dom där vitaminerna som BM Lena pratade om. Inga endast järntabletter utan Vitaminer Kvinna med alla vitaminer man behöver få i sig på en dag (då inklusive järn & folsyra). Hoppas nu att dom hjälper!
Trött som en gnu kör jag och Patrik hem och Ted landar hos Farfar sin.

Fönsterbrädor upp och jag sitter som en zombie. Orkar inte röra mig och känner hur tårarna kommer. Patrik undrar om jag är ledsen. Nej nej nej...
- Sen brister det efter två av tre fönsterbrädor uppe.
- Du är ju ledsen!?
Sen stortjuter jag som ett barn och Han tar mig i sin trygga famn. Jag berättade att jag inte visste varför jag grät. Hade ingen orsak alls, och var inte ledsen förutom förtvivlad men har ingen aning om varför. Konstigt va?
Fick bara någon konstig panik i kroppen. Han håller om mig och det hjälpte.
Gardinstänger upp, blommor in, lampor, tavlor, ljus (mycket viktigt) sängbord och sängen!! Ja! Så mysigt och jag eldar Partylite ljus. Luktar såååå gott. Ska nog gå och bädda ner mig. Ted sover och jag somnar nog snart jag med. Helt slut och det känns som om jag ska bröja gråta nu igen.

Kommentarer
Postat av: fine

åh... inte vara ledsen gumman. skickar stor kram :)

2009-10-08 @ 10:13:12
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0