V 23, idag vinkade jag till mamma!



Magen idag!

Sovit så dåligt inatt, inte skönt när man inte kan vända på sig med jämna mellanrum när bebis sprallar för fullt i magen. Kan ju inte ligga på vänsterarmen. Gör så ont efter sprutan, samt varm...men ingen feber iallafall. Endast varm som en spis och huvudvärk. Bebis har varit väldigt livlig inatt och hela morgon och fm. Buffar till och från hela tiden.
Idag följde Erica med in till Doktorn, trötta båda två efter gårdagens vaccin. Jag skulle kunna sova genom dagen känns det som. Eller bara ligga och titta på film.
Men var tvungen att åka in till Dr idag.
Pratade om urinträngningarna jag har, och detta ständiga kissade. Odling ska skickas..Sen pratade vi om sammandragningarna och sålänge dom inte gör ont är detta helt normalt. Känns ännu skönare att höra från henne. Tycker verkligen om denna Dr. Hon känns proffessionell men ändå så personlig. Sen tog hon prov på livmodertappen. Inte alls kul att ligga i en gynstol, men....det var i UL rummet och hon gjorde även vaginalt UL för att se livmodertapper ännu bättre. Allt såg bra ut och en liten "Sköldis" vår lilla sköldpadda...ville vinka och vara med på bild. Eftersom det var ett vaginalt fick jag "bara" se huvud och små händer. Men med på bild ville man ju vara! Dr sade:
- Nej nej, det är inte dig vi ska titta på idag....
Men bebis ville vinka till sin mamma...ha ha ha. Härligt att se att man har en livlig liten busunge i magen. Så pigg och så fin. Sköldis kom jag på idag för att jag har sammandragningar och det känns som om jag har en Sköldpadda i magen. En som simmar runder men samtidigt sparkar hårdare och hårdare för var dag som går.





Dagen kommer nog fortsatt att bli lugn. Patrik har pappadag idag och det är skönt att han är ledig. Vi vill göra något med Ted idag, men vet inte vad. Eftersom jag inte är piggast idag...Känner inte alls för att åka till ett badhus eller åka och hälsa på någon. Vill bara vara hemma för huvudvärken vill inte släppa och tröttheten kommer och går hela tiden. Bebis sprallar på och jag springer på toa stup i kvarten. Känns som om ibland vill man bara vara hemma. I hemmets lugna vrå. Lite synd om Ted bara som är pigg och gärna hade hittat på något.
Ska snart värma lite middag till mina pojkar, själv har jag ingen lust att äta alls...
Igårkväll började jag tvätta första bebisprylarna. Påslaka, spjälsängsskydd mm som legat nerpackat länge nu. Kanske vika ner det i lådor. Något måste jag få gjort idag, Patrik kör in ved som planerat...
Ett VARMT BAD hade suttit fint nu ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0