Skinande rent.

Idag har jag varit igång från klockan 7 tills nu...men nu är jag helt slut i kroppen. Viljan vill mer, men kroppen säger STOPP.

Lämnade lilleman på dagis sen startade jag med julpyntning, hinner inte göra detta i helgen och jag tycker det är så skönt att fixa och pula med det helt ensam. Sagt och gjort! Nu är alla fönster putsade, julpyntet framme, misteln invigd!
Här är sååå fint hemma! Har damning i ett rum kvar samt storstäd av Toaletten. Sen har jag mina egna små projekt, men det har inte med julen att göra. Åh vad jag älskar julpynt! I år har vi som mest rum att pynta, så allt kommer väl till användning. Jag avgudar mina tomtar och är så rädd om dom. Farmor ingrid handmålar tomtar och jag har fått en varje jul sedan jag var liten. Dom är värda mer än allt guld i världen.

Luktar gott gör här hemma och efter all strykning luktar det ännu bättre. Jag har alltid tyckt om doften av nystädat och rent, stryklukt och sköljmedelsdoft....men nu är det ÄNNU MER!! kan stå och sniffa på flaskor och tvätt...
(Hoppas att ingen såg mig?)

Eftersom huset nu är så fint (speciellt alla fönsterkarmar) så skulle vi med bli rena ;) En kopp kaffe med mannen min och det var nästan allt vi sågs idag...kom på att magbild denna veckan är inte tagen och imorgon går vi in i vecka 25 så Maken min klickade lite...


For till badhuset med Ted, Rami och Nana. Så skönt att bubbla!!! Bebis sov mest hela tiden. Nana hade fika med sig och inte vilken fika som helst...
Kaffe, lussebullar (små gifflar med saffran i), pepparkakor och KLEMENTINER!!
Gissa om jag mös och åt tills jag var såå mätt. Tack för god supergod fika Nana! Mysigt!
 Bebismagen förevigade Nana...Kände mig stor som en fotboll. Men ganska lustigt för livmodern är stor som en fotboll nu :)
 

Magen känns större i verkligheten än vad dem ser ut att vara på bilden....ha ha.
Pojkarna busade för fulla muggar. Sköna varma duschar!! Mmmmm..

Nana ville bjuda på mat och det tackade inte jag nej till.
Lyx! Slippa ta med fika och få lagad mat! Om du bara visste hur mycket det var värt idag Nana!
Gottig mat fick vi med. Tortellinigratäng med bacon och smarrig sallad till. Mmmmm...Ska försöka mig på det själv. Men det går i 190 när Nana lagar mat bara...;)
Mätt och trött tittar vi på film nu jag och Ted. Nöjd med dagen, men trött i kroppen. Kändes så lyxigt att bli bjuden på både fika och middag!! TACK!

Nu till mys med min lille kille, vi saknar Herrn i huset nu.....Tänker jag på det mer så kommer det tårar...
Jag är ju inte klok! Har sammandragningar mycket nu så det är verkligen soffläge som gäller. För att bota min ångest över att jag sitter i fotöljen så håller jag på att skriva en lista på vad som är kvar att göra imorgon.
- Nej, vem har sagt att jag inte är tokig?

Kommentarer
Postat av: Fine

ihhh, julmys! och bubbelbad. underbart. Duktig du är som har så mycket energi och samtidigt bär på den där fotbollen ;) Världens finaste fotboll!

2009-11-25 @ 22:43:03
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0