Min Hero

Det finns en blomma vit som snö....


Ja, det är DU och kommer alltid att vara. Att man är känslig när man är gravid, det vet jag om...

Igår hade vi lite middag för Tina här hemma hos oss. Det bjöds på trerätters middag för Donnan vår som den 1 december åker till Frankrike i 6 månader.
Tina stod för förrätten, jag och min man för huvudrätten och Erica för desserten ;) Rikigt gott och mysigt hade vi.
Känns tufft att hon ska vara ännu längre bort, men så glad för hennes skull.



Barnen höll låda och en viss tid önskade man att man besökt en restaurang istället....men barn är barn och vi vet vad Ted ska få i julklapp. Eller vi har köpt alla klappar från oss, men vi ska önska oss pengar av resterande som inte undrat vad han vill ha än....sen ska han få en liten tv. En känslosam kväll. Slutade med jag och Tina i soffan och "Skönheten & Odjuret". Något som bara vi gör...sådant som vi tokfior får för oss. Jag börjar gråta nu när jag tänker på det..

   

Emily kände bebis i magen för första gången denna kväll, hon kände även TRE sammandragningar. TRE STYCKEN. Fast att jag satt stilla och avslappnad, hon pillade på magen och jag kunde somnat i hennes famn. Underbara Emily. Du kommer vara en underbar Dola! Tina och Erica, vi ringer er så fort det är över!!!

Jag är så lyckligt lottad som har er!

  



Riktig vänskap.

Hemfärden då jag lämnat av Tina var tyst, kommer hem och gråter...
Idag var det bara Hon som gällde på mitt schema. Kaffedejt 11, kommer tillpiffad hem till Mor Lillan och Tina sover än....ha ha. Som vanligt. Det är härligt!!
Kaffe och tjöt i timmar med flickorna. Underbart, sista kaffet på 6 månader.

 

ÄLSKAR DIG TINA! Du är grym som gör detta, men egoisten i mig kommer sakna dig..När du kommer hem så..
Går, springer pratar Doris, kanske Milia med. Två små flickor som kommer jaga dig, och en liten bebis ue för att hälsa på Tant Tina. Ted kommer pussa på dig och vi med. Tjit vad jobbigt detta är. Gråter när vi kramar om varandra. Gråter och gråter.
Gravidyogan var guld värt ikväll. Fick en sammandragning i meditationen men den gick över snabbt. Bebis gav mig en riktig spark med. Håret år slingat i helgen och jag blev nöjd med tanke på att jag gjort det all by myself.
Försöker att tänka på annat, men just nu tänker jag bara på T.

Ted sover och jag ska krypa upp i min mans famn....han är och rotar i snaskhyllan nu...eller glassboxen...
as usual.

Kommentarer
Postat av: stine - pokerfru & mamma till Wiggo

Vilken fin blogg, och härliga bilder.

Grattis till graviditeten :)

kram

2009-11-16 @ 11:17:44
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: fine

sikken fin vän du är gumman.

2009-11-18 @ 16:20:43
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Tina

Älskade vän.. <3 Läste detta för första gången nu, och oj vad rörd jag blev.. Tårarna börjar faktiskt rinna.. Älskar dej så himla mycket ska du veta!! Något speciellt med dej.. Skulle så gärna vilja krypa upp i din famn nu i soffan som bara vi kan och gosa medans du pillar mej i håret hahaha! =)



Det finns en blomma vit som snö, den kan ej vissna den kan ej dö.. Den blomman känns nog igen, evig vänskap kallas den.. <3

2009-12-22 @ 17:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0