Jag är ingen elefant.

Nej nej Johanna, du är ingen elefant. Eller en elefant utan snabel och jättefötter? Jag kan gå som vanligt förurom när kisseblåsan sprängs, då går jag inte, då vaggar jag fram som en pingvin. Smörjer in magen med underbar olja var kväll. Vill inte ha bristingar på magen. Big no no. Att ha bristingar i sidan gör mig inget, dom fick jag med Ted. Men inte mitt på magen. Nej tack nej tack. Vill gå på ett spinningpass och spinna skiten ur alla andra och mig själv. Tjit vilken fin kula jag har!!
- Åh tre månader kvar? Åh vad stor du kommer bli!
- Nej vad liten du är, 7 kg plus är inget på dig!
- Vänta du bara, större blir du!
- Man kan inte låta bli att gå upp i vikt....det bara kommer!
- Den ska ut med!!!
- Nervös inför förlossningen? (Argh...om jag är?? Dum jävla fråga!!!)
- Du är så vacker!
- Du är sååå fin Gumman!
(Sistnämnda tycker jag bäst om)

Ibland kan man känna sig så vacker som gravid, och ibland känns det som om man ser förjävlig ut i allt. Värst är det att handla kläder nu. Jag trånar efter paljettklänningen som jag sett, efter linnen och tajta bootcut jeans, efter mina träningskläder och en snygg topp. Samtidigt älskar jag magen och tycker att den är helt underbar.
När bebis sparkar så glömmer jag allt....alllt. Då är all fokus på den lill i magen. Och nu är det mycket liv coh rörelse, speciellt om kvällarna. Men bebis säger alltid godmorgon med ;)

Nu ska jag kicka igång lite musik och putsa mina sista fönster! You go girl!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0