En dag i badhuset

Först vill jag gratulera Evelina & Fredrik till Gossen!!  GRATTIS!!

Idag gjorde vi inte mycket på fm, så trötta alla tre. Kaffe ute hos Erica och Dea. Bestämde dejt för kvällen.
Sen bar det av till badhuset. Jag solade och pojkarna började bada. Det var så skönt att simma runder och känna sig så viktlös. Inte för att jag är stor som ett hus nu, men så skönt ändå gravid eller inte gravid. Vatten är så lugnande. Jag och Lilleman bubblade och det var sååå härligt. Jag vill med ha en pool....ha ha. Härligt!
Fikade och badade mer!!



 

Jag kände mig inte bekväm alls. Kände mig så stor. Kände mig som ett hus. Patrik lovar att jag inte ser ut som ett hus....inte än. Med tanke på att med Ted vägde jag nästan 10 kg mer vid denna tiden av graviditeten. Men så vägde jag mer innan också. Jag vet inte hur mycket jag gått upp nu. Inte stått på vågen. Får ta mig upp på den imorgon och ta en morgonvikt. Jag är livrädd för att bli hur stor som helst.
Patrik mös med magen. Han snurrade mig i vattnet och visade hur stolt han är över bebis. Det lilla liv som växer i magen min. Vår lilla familjemedlem.
- Är h*n vaken?
Ha ha ha, bebis sov mest under tiden i badhuset.
Ted skulle duscha med Pappa idag, men sprang in till mig som ett litet skott. Patrik fick hämta hans kläder..hihi.


Inom affären för imorgon ska det bakas då Patrik ska jobba. Sen till vår fredagsdejt. Patrik hjälpte Dea med soffan deras och det blev så fint hemma hos våra Vänner. Erica gjorde mat och Milia pratade på som bara den. Drog sig fram på golvet. Goa unge. Ted ville ha Milia hos sig, åh. Gullungar!

Nu ska vi se en film, Ted nanar gott. Som vanligt sover han så duktigt. Hoppas på ett till litet barn som nanar gott om nätterna. Haft två sammandragningar ikväll med. Små små, men hela livmodern spänner sig. COOLT!
Nu vill jag känna rikitga hårda sparkar!! KOM IGEN BEBIS VAKNA NU!!

Kommentarer
Postat av: Fine

Åh gumman du är inte stor som ett hus.. inte ens stor som en lekstuga. =D Du är jättefin och jättevacker och har en gudakropp!



Kommer ihåg simskolan med klassen där,och simlärar Eva, som alla var rädda för! Läskig tant!

2009-11-07 @ 17:39:52
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Janni

Stor som ett hus..? Du skulle bara veta hur jag känner mig.. Usch, jag börjar må lite dåligt faktiskt. Har gått upp 4 kg nu, men det känns som både armar, fejs och rygg blivit tjockare också.. förutom magen.. Ja det är lite jobbigt.

Nu blev det lite mycket gnäll, men jag har en sån kväll nu. Förlåt. Du är iallafall jättefin! Kram!

2009-11-09 @ 20:06:53
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0