Gifta i en vecka

Idag klockan 15:40 gav jag min man en puss.
Varit man och hustru i en vecka! Grattis på oss!

Fotografen Johnny kom med alla bilder igår! CA 450 STYCKEN! Och alla är bra! Vad jag är glad att vi hade en proffesionell fotograf under hela dagen. Värt varje krona.
Han kom idag med, skulle lämna mitt nya objektiv!!!! Jippie! Som jag köpt av honom för en billig peng! Även då fick jag någon att prata foto med. Jag hade nog kunnat fråga honom 1000000 saker. Med mitt nya objektiv behöver jag inte stå flera meter ifrån målet att ta kort på. Ett vidvinkelobjektiv. Thanx Johnny P.

Här kommer det första smakprovet att ett kort Johnny har tagit. Platsen är Getehålan och Brudparet känner nog alla igen. Detta är första bilden jag visar som Johnny har plåtat. Kommer lägga in bilder då och då. Men måste först pilla lite i photoshop. Hoppas att du är nöjd Johnny? Här har jag såklart skrevit in fotografens namn samt ändrat mättnaden
(inte helt svartvit)



ÄLSKAR DENNA BILDEN!!

Kommentarer
Postat av: ida

jättefin bild på er!! längtar efter att få se fler:P!!

2009-05-10 @ 13:50:19
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

så fina ni är! jättevacker bild =)

kram!

2009-05-10 @ 19:10:53
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: martina

Hej!!

trillade in här av en slump då jag googlade på brudbuketter...Såg här att ni hade proffsfotograf hela dagen...vad kostar det (du behöver ju inte svara om du inte vill)...Har funderat en del över hur vi ska göra med just detta med foto och så..



Då våra planer inför bröllopet är störthemliga än så länge vore jag tacksam om du svarade via mail istället för på bloggen...om du vill svara...



ha en bra dag/kväll!!

2009-05-31 @ 21:45:20
URL: http://lakriz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0